Märtha Louises döttrar chockar – ovanliga beteendet fångas på bild

23 aug, 2022, 14:00 
Märtha Louise och döttrarnas beteende förvånar – ovanliga bilderna avslöjar

Annons
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret

Märtha Louise och döttrarna visar ett annorlunda beteende i de nya bilderna som delats på sociala medier – så här är vi definitivt inte vana vid att se kungligheterna.

Sommarsemestern i lyxiga villan

Semester har ett visst sätt att få en att släppa loss lite. Det gjorde verkligen prinsessan Märtha Louise och döttrarna när de hade en fotostund nattetid vid sitt sommarhus Mågerø i södra Oslo.

Prinsessan Märta Louise och döttrarna Leah Isadora, 17, och Emma Tallulah, 13 grimaserar och roar sig på de nya lättsamma – kanske inte så traditionellt kungliga – bilderna på Instagram.

Till inlägget skriver prinsessan "Midnight shenanigans", alltså "Midnatts–skoj"

Vad fint att även kungligheter får tid att skoja till det i sommar!

Annons

Märtha Louise dotter berättar om det svåra

Märta Louise döttrar är inte främmande till sociala medier. De använder instagram likt jämnåriga trots sin delaktighet i det norska kungliga huset.

Dottern Leah Isadora är mycket aktiv på sociala medier, främst genom appen TikTok. I en video väljer Leah Isadora att öppna upp sig om sorgen kring sin pappas död.

"Min pappa dog när jag var 14. Vilket har varit väldigt jobbigt. Jag pratar inte så ofta om det eftersom att vill hålla mina känslor för mig själv"

Pappan Ari Behn, Märtha Louise exman, tog sitt liv 25 december 2019 och begravdes 3 januari 2020. Han blev 47 år gammal.

Foto: TT / Instagram @

Annons