Märtha Louise överger barnen för Durek – Mette-Marit i tårar

25 aug, 2021, 17:08 
Märtha Louise, Durek Verrett och Mette-Marit

Prinsessan Märtha Louise har fattat ett kontroversiellt beslut som påverkar hennes barn.

Annons
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen

Prinsessan Märtha Louise och hennes förhållande med Durek Verrett är en evig följetong. I våras blev paret återförenat efter pandemin, när Durek plötsligt satte sig i ett flygplan och for över Atlanten.

Stora delar av 2021 bodde Durek i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise. I slutet av våren kallade dock hans liv i Los Angeles på honom – och han for hem.

Prinsessan Märtha Louise lämnar sina barn

Prinsessan Märtha Louise och Mette-Marit
Mette-Marit tvingades rycka in när Märtha Louise försvann!

Men det är uppenbart att Märtha Louise och Durek helt enkelt inte klarar av att vara ifrån varandra.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, har Märtha Louise tidigare berättat för Vanity Fair.

Nyligen fick vi se att Märtha Louise inte klarat att stå emot frestelsen. Hon har gjort samma resa som Durek fast tvärtom, och befinner sig just nu i USA. Bilder som Svensk Dam har fått ta del av visar hur Märtha Louise och Durek promenerar i lyxområdet Beverly Hills och därefter checkar in på Disney Lands egna hotell.

Annons

Men för att kärleksmyset skulle bli av var Märtha Louise tvungen att stå för en rejäl uppoffring. Hennes tre döttrar, Emma Tallulah, Maud Angelica och Leah Isadora, fick bli kvar i Norge själva – eftersom deras skolor drog igång kort efter att prinsessan reste iväg.

Mette-Marit fick rycka in

Emma hade också en annan mycket viktig schemapunkt som hon inte fick missa: norska mästerskapen i hästhoppning! Emma fick tävla utan sin mamma på plats, men hade en reserv som heter duga. I Märtha Louises frånvaro har nämligen kronprinsessan Mette-Marit klivit fram, rapporterar norska Se og hör.

Hon var där när Emma satte sig på hästryggen, och Se og hörs bilder från tävlingen visar att Mette-Marit blev så stolt över sitt "bonusbarn" att hon grät glädjetårar där hon satt på läktaren.

Ett magiskt ögonblick – som Märtha Louise säkert gruvar att hon missade.

Annons
Annons