Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Märtha Louises kärleksord till Shaman Durek – mitt i kritikstormen

18 nov, 2021, 19:00 
Prinsessan Märtha Louise Shaman Durek Verrett
Men vilka kontraster det är i Märtha Louises liv! Hon representerar Norge – samtidigt som hennes pojkvän hävdar att han är en reptil.
Annons
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paretBrand logo
Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret

Ena dagen glittrar hon i tiara bredvid den majestätiska drottning Máxima på Kungliga slottet i Oslo. Och nästa kliver hon in i Shaman Dureks glamourvärld i Beverly Hills – av somliga ansedd som bisarr.

Om det är där som prinsessan Märtha Louise befinner sig just nu kan man dock inte riktigt veta. Detta är ju paret som gillar att lägga ut lite dimridåer kring sig själva, samtidigt som de gasar på med sitt förhållande på sociala medier.

Det var också där, på sitt instagramkonto, som prinsessan Märtha Louise i natt svensk tid dundrade iväg en total kärleksförklaring till mannen i sitt liv. Han fyllde år nämligen – 47 för att vara exakt.

– Happy Birthday Durek, skrev prinsessan Märtha Louise och fortsatte:

– Älskling, du är ett sådant ljus i min värld. Och definitivt stjärnan i mitt liv! Du har funnits där för mig och barnen och stått vid min sida genom de djupaste avgrunderna. Samtidigt som du peppar mig inför varje nytt äventyr.

Annons

– Du lyfter mig och du finns alltid där. Du får mig att skratta och lämnar utrymme för alla mina olika känslor. Jag känner mig hemma med dig och ser fram emot att fira många fler födelsedagar vid din sida.

– Jag älskar dina udda sidor, din klokskap, ditt annorlunda sätt att se på världen. Din humor, din galna kreativitet och ditt ståuppande. Din matlagning och din andlighet.

– Du är helt fantastisk och du inspirerar mig varenda dag.

Kritiken mot prinsessan Märtha Louises pojkvän Shaman Durek

Men samtidigt: Shaman Durek, utövande schaman av sjätte generationen, är djupt kontroversiell. Inte minst sedan han i ett av sina senaste inlägg på Instagram tog fasta på en konspirationsteori som hävdar att många av världens mäktiga i själva verket tillhör en ödleras och är utklädda till människor.

Durek tillhör själv ödlefolket, påstår han.

– Alla gör narr av mig i medierna på grund av ”reptilgrejen”. Ledsen, men ni kan göra narr av mig hur mycket ni vill, jag var bara ärlig, sa Shaman Durek sedan i en videosändning.

Så hur får kungadottern och trebarnsmamman Märtha Louise ihop dessa två världar?

Många frågor, inga svar!

Prinsessan Märtha Louise i tiara
Prinsessan Märtha Louise i all sin kungliga prakt under kung Willem-Alexanders och drottning Máximas statsbesök i Oslo i förra veckan.

Foto: TT, Instagram.

Annons