Meghan Markle: Bilderna på prins Harry som hon inte vill se

Meghan Markle och prins Harry

Meghan Markle har fått se bilder på Harry som hon absolut inte uppskattar. Bilder som beskrivs som vidriga.
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry har blivit en viktig progressiv kraft tillsammans. De har tydligt profilerat sig som anti-rasister och tagit ställning på ett sätt som är legio bland de engelska kungligheterna.

Det är bara att kolla på vad Meghan hade att säga efter mordet på George Floyd och de efterföljande Black Lives Matters-protesterna.

– Att komma tillbaka hem och se läget som det var, till en början, det var bara fruktansvärt. Det var så sorgligt att bevittna läget i landet, sa Meghan då.

– Om det finns någon sorts ljuspunkt, så är det de fredliga protesterna efter mordet på George Floyd, rösterna som fick höras, att människorna fick äga sina roller… då gick känslorna från sorg till en stark inspiration, för jag kunde se en vändning.

Meghan Markle har fått se hemska bilder på prins Harry

Prins Harry

Bilderna på prins Harry som skakade om kungahuset.

Med tanke på Meghans starka engagemang, så finns det en del av Harrys förflutna som troligen får henne att rysa varje gång hon tänker på det.

När Harry var tjugo orsakade han nämligen en stor skandal genom att dyka upp på en maskerad utklädd till nazist. Det här ledde till en sällan skådad våg av ilska.

– Det är helt fel och totalt oacceptabelt. Jag tycker att han borde bli straffad. Han måste förstå vad han gjort och varför det är så vidrigt, sa politikern Lord Janner.

Harry tvingades sedermera pudla för sitt snedsteg.

– Jag är väldigt ledsen om jag gjort någon upprörd eller dragit skam över någon. Det var ett dåligt val av utklädnad och jag ber om ursäkt, sa Harry i ett uttalande.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

Meghan Markle utsatt för rasism

Det har sagts att Meghan dömts hårdare än andra brittiska kungligheter på grund av att hon är rasifierad. Kvinnorättsaktivisten Shola Mos-Shogbamimu har varit inne på det spåret.

– Rasismen hon har fått utstå, hatet, trakasserierna, den irrationella nonsenskritiken, är jämförbar med samma saker som andra svarta människor upplever i Storbritannien, har Shola sagt.

– Hon har försökt kämpa mot den här tsunamin av hat och trakasserier.

LÄS MER: Okända relationerna i Europas kungahus

LÄS MER: Lämnade hovet och försvann – det gör de idag

LÄS MER: Bakom kulisserna – så firar kungafamiljen jul