Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Meghan Markle och Kate Middleton toppar listan: Dyrast smak i världen – svindlade beloppen!

Meghan Markle och Kate Middleton toppar listan: Dyrast smak i världen – svindlade beloppen!

Meghan och Kate har spenderat en hel del pengar på sina respektive garderober – här är de hisnande summorna.

Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!
Slå på ljud

De brittiska kungligheterna har minst sagt en dyr smak. Kate Middleton, hertiginna av Cambridge och hustru till prins William, är en av de med absolut störst modeintresse. Det är inte sällan hon syns bära nya lyxiga plagg och eleganta outfits.

Faktum är att många tar efter henne i hennes val av kläder. Bara nyligen bar prinsessan Madeleine en Kate-inspirerad outfit när hon dök upp i en rödrutig kjol på slottet.

Kate Middletons lyxiga garderob – svindlande summor!

Men smakar det så kostar det. Kate toppar listan på de som spenderat mest pengar på kläder 2021. Bloggen UFO No more har kartlagt alla plagg som kungligheter världen över köpte i fjol, och Kate är nummer ett.

Totalt la hon närmare 103 000 pund, drygt 1,3 miljoner kronor, på tillskott till garderoben, vilket var 118 nya plagg och priset per plagg kan uppmätas till 12 000 kronor.

Meghan Markle – näst dyrast klädsmak av kungligheterna

Och efter Kate kammar ingen mindre än Meghan Markle, hertiginna av Sussex, hem en andraplats. Trots att hon och Harry gjort sorti ur kungahuset är hon med på listan. Och även hon är dyr i drift.

Hon ska ha spenderat över 900 000 kronor på sin garderob i fjol – 75 nya plagg med ett genomsnittspris på hisnande 17 000 kronor, vilket gör att hon är den som köper näst dyrast kläder!

Detta skulle kunna jämföras med Madeleine, som är nummer 13 på listan. Hon unnade sig 25 nya plagg för ett totalpris på drygt 220 000 kronor – vilket förstås också är ett svindlade belopp, men ändå en aning lägre än Kate och Meghan chockerande siffror.

Foto: TT

LÄS MER: Kungens beslut med prinsessan Madeleine – avslöjande detaljen jultalet

LÄS MER: Känsliga bråket dras upp igen – Victoria tvingas svara

LÄS MER: Skandalfesten! Victoria bryter tystnaden – hemska händelsen alla pratar om