Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markles och Harrys lycka – nästa stora steg!

28 feb, 2024, 19:00 
Louise Wibergh Lenti
Meghan och Harry har onekligen stora planer på gång!
Annons
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skälBrand logo
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skäl

Meghan Markle och prins Harry är kända för att gå sin egen väg och de räds inte för att skapa dramatik.

Rubrikerna har haglat kring deras ageranden, inte minst i samband med kung Charles och prinsessan Kates sjukhusvistelser.

Nu har de startat ett nytt projekt som kan tänkas röra om det i grytan igen.

En infekterad relation

Det är nu fyra år sedan prinsparet chockade världen med att lämna det brittiska kungahuset. Strax efter att de gått sin egen väg stod det klart att censuren som de omgetts av försvann samtidigt som deras kungliga titlar.

Vid upprepade tillfällen har paret pratat ut om de missförhållanden som de upplevt i kungahuset, bland annat i den omtalade intervjun hos Operah, vilket skapat en stor infekterad spricka i relationen till den övriga familjen.

Annons

När Harry och Meghan lämnat kungahuset och flyttat till Kalifornien startades ett nytt kapitel i deras liv. Detta kapitel innehöll bland annat ett flerårigt avtal med streamingtjänsten Netflix där paret ska skapa dokumentärer och manusprojekt...

I december 2022 släpptes så den numera omtalade dokumentärserien "Harry & Meghan" där prinsparet genomgående förklarar varför de valde att lämna sina kungliga titlar. Samtidigt släppte även Harry sin självbiografi "Spare". Även dessa innehåller mycket kritik mot det brittiska hovet vilket försämrat parets relation till kungafamiljen än mer.

Meghans stora planer

Trots de turbulenta tiderna som präglar det brittiska kungahuset är det nu dags för nya projekt för Harry och Meghan.

Annons

I mitten av februari annonserade Meghan Markle att hon ingått ett avtal med Lemonada Media, detta rapporter US Weekly. Enligt en källa till tidningen ska Meghan ha en "dynamisk" ny podcast på gång.

"[Hon] vill göra mestadels filantropiskt innehåll, hon anser sig vara för akademisk för enbart underhållning. Hon vill inte att podden ska vara kändisdriven, även om hon kommer att ha några stjärnor som gäster" berättar US Weeklys källa.

Källan berättar vidare att Meghan kommer reflektera kring sitt inre och dela med sig av historier från sitt eget liv i podden. Här finns det flera som räds över vad som kan tänkas komma fram den här gången. Blir det ännu mer dramatiska avslöjanden kring den brittiska kungafamiljen?

Det återstår att se.

Foto: TT

Annons