Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markles potentiella miljonregn - "bland de bäst betalda i världen"

29 aug, 2023, 13:00 
Samuel Björn
Meghan Markle
Foto: TT.

Experten förklarar att hon kan bli bäst betald i världen efter sin comeback.

Annons
Harry & Meghans kärlekshistoriaBrand logo
Harry & Meghans kärlekshistoria

För tre år sedan lämnade Meghan Markle Instagram i samband med att hon och prins Harry lämnade det brittiska kungahuset. Nu planerar skådespelaren en comeback till plattformen - och det verkar bli en lönsam sådan.

"En Oscar kommer finnas i hennes framtid"

Meghan har inte bara lämnat Instagram bakom sig sedan hon träffade den brittiska prinsen, utan när paret gifte sig under våren 2018 lämnade hon även sin karriär som skådespelare bakom sig - en karriär som det sedan dess ryktats om att hon vill tillbaka till.

Ryktena har eskalerat nyligen då serien Suits, där Meghan spelar en av huvudkaraktärerna, haft ett otroligt uppsving i tittarsiffror samtidigt som en reeboot ryktas smyga runt hörnet.

Samtidigt som detta så går rykten om att Meghan vill tillbaka till skådespelaryrket.

Annons

Enligt amerikanska hovkommentatorn Kinsey Schofield har skådespelerskan pratat om ambitionen att en dag vinna en Oscar.

– Meghan får höra att det finns en efterfrågan på henne från fansen och att hon borde skådespela igen. De säger att hon är upprymd och att hon verkligen vill sätta tänderna i en dramatisk filmroll och hon tror att en Oscar kommer att finnas i hennes framtid, sade Schofield i en intervju enligt Life & Style Magazine.

Meghan Markle
Meghan och hennes skådespelarkollegor i serien Suits.

Tio högst betalda influencers

Men innan återkomsten till filmvärlden väntar en återkomst till sociala medier, mer bestämt Instagram - och återkomsten har tekniskt sett redan skett.

Nyligen avslöjade nämligen Page Six att Meghan redan startar upp sitt nya Instagramkonto @meghan men inte börjat använda det än. En källa som står Meghan nära bekräftar för Daily Mail:

Annons

”Ja, det är hon. Förvänta er ett tillkännagivande mycket snart. Hon kommer tillbaka.”

Och när tillkännagivandet kommer lär det göra det med ett rejält kassaklirr.

Marknadsföringsexperten Kent Moore tror att Meghan ”omedelbart skulle bli en av världens tio högst betalda influencers”.

– Hon har en unik status eftersom hon är kändis, skådespelare och kunglighet, säger Kent Moore till Daily Mail och fortsätter:

– Meghan skulle kunna kräva elva miljoner kronor per inlägg som ett absolut minimum.

Det är ett liknande belopp som Kardashian-familjen får per inlägg, förklarar Eric Schiffer, expert på sociala medier som är rådgivare till flera tv-profiler.

– Kändisar som Kardashian-familjen får minst elva miljoner kronor för ett enda inlägg där de marknadsför en produkt. Det finns ingen som helst anledning till att Meghan inte skulle få den typen av pengar, säger Eric.

Annons