Meghan Markles privata avslöjande om Archie

meghan markles avslöjande om archie
Under ett av sina sista kungliga uppdrag i London berättade Meghan om baby Archies utveckling.
Annons

Harry och Meghan genomför just nu sina sista kungliga uppdrag i London. Paret har lämnat baby Archie i Kanada för några intensiva arbetsdagar i drottningens tjänst. Enligt uppgifter är Archie hemma på familjens hyrda herrgård tillsammans med sin barnflicka, och Meghans bästa vän, Jessica Mulroney.

Annons

Paret har delat ut ett pris vid The Mansion House, de har varit med på en gudstjänst och Meghan har även hunnit besöka en skola i London. Under det sistnämnda uppdraget träffade hon kvinnan Geraldine Dear och öppnade upp sig om Archies utveckling.

Annons

– Hon sa till mig ”han är exakt tio månader i dag och han försöker lära sig gå”, berättar Geraldine för Daily Mail.

För studenten Olivia Collins berättade även Meghan hur viktigt moderskapet är för henne – och att Archie har förändrat hennes liv. Sedan pojken föddes har Harry och Meghan hållit honom väldigt privat. Archie har bara fotograferats vid några få tillfällen och föräldrarna har själva velat styra vilka bilder världen får se på honom – genom sitt privata Instagram-konto.

Annons

Harry och Meghan var även på plats för den årliga The Mountbatten Festival of Music och detta var också sista gången han prinsen fick bära sin uniform. Det militära karriären och prestigetitlarna har varit livsviktiga för Harry men det är alltså uppdrag han tvingas lämna i samband med Megxit. Från och med den 31 mars kommer de inte längre vara medlemmar av det brittiska kungahuset.

Nu väntar alltså ett lugnare familjeliv i Kanada – med lille Archie.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Meghan Markles privata avslöjande om Archie”

 1. Christina skriver: 10 mars, 2020

  De vill inte ha något lugnt liv . Meghan vill använda Harry och försöka sig på en karriär . Tror inte heller på att Jessica är i Vancouver . Hon har 3 egna barn och arbete utanför hemmet .


 2. josefin skriver: 10 mars, 2020

  Ja det var verkligen unika avslöjanden det: en 10 mànaders baby försöker börja gà o en barn betyder mycket för föräldern. Det làter som tämligen vanliga, icke kontroversiella kommentarer i ett socialt sammanhang. Varför fà det att làta som djupa personliga delgivanden?


 3. Leo skriver: 12 mars, 2020

  Tala om likheter, Archie är så lik Meghans pappa!


 4. Anni skriver: 14 mars, 2020

  Liknar morfar? Arma barn.
  Jag tycker att han är lik Harry!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar