Meghan och Harry chockar alla – besöker drottning Elizabeth på Windsor Castle

14 apr, 2022, 20:33 
AvIndra Nordemar

Meghan Markle och prins Harry är tillbaka i England!

Annons
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt

Prins Harry och Meghan Markle har inte varit i Storbritannien och besökt den engelska kungafamiljen sedan en längre tid tillbaka.

Ända sedan de gjorde sorti ur det det brittiska kungahuset har Meghan hållit sig borta, och senast Harry träffade sin familj var när han och prins William avtäckte statyn av deras mamma prinsessan Diana, vilket var för närmare ett år sedan.

Hertigparet missade även minnesceremonin för prins Philip den 29 mars, vilket var djupt upprörande för britterna som menade att Harry var respektlös mot både sin avlidne farfar och drottning Elizabeth.

Men nu chockar Meghan och Harry alla med ett hemligt besök på Windsor Castle för att träffa drottningen och prins Charles, vilket The Mirror rapporterar om.

Annons

Meghan och Harry i England för att träffa drottning Elizabeth

Makarna flög in från Kalifornien under torsdagen, och vinkade glatt till allmänheten när de anlände till slottet.

Men tydligen ska det röra sig om ett snabbesök. Hertiginnan och hertigen av Sussex är nämligen på väg till Nederländerna, där de ska närvara vid en sporttävling för krigsveteraner, Invictus Games, som Harry själv var med och startade när han var en del av kungahuset.

Men bättre det än inget! Förhoppningsvis har Elizabeth, snart 96 år fyllda, äntligen fått träffa sitt barnbarnsbarn Lilibet för första gången. Och vem vet – kanske blir det ett stopp även på tillbakavägen.

Foto: TT

Annons