Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan och Harry hann inte fullfölja sin hemliga plan innan Elizabeth dog – nu avslöjas den

09 okt, 2022, 12:00 

Det gick inte riktigt som planerat.

Annons
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40Brand logo
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40

Det har gått nästan exakt en månad sedan drottning Elizabeths död lamslog världen. Efter det har ingenting varit sig likt – Storbritannien har skakats om i grunden.

Monarkens död har också lett till att relationerna i kungafamiljen har satts på spel. Elizabeth var ju familjens överhuvud, och den som höll ihop allting.

Enligt en ny bok visar det sig att Meghan och Harry hade en hemlig plan som innefattade Elizabeth, men den hann inte sättas i verk...

Anklagade kungahuset för rasism

Att relationen mellan Meghan och Harry och det brittiska kungahuset sett bättre dagar, det är ingen hemlighet. Enda sedan parets sorti har det stormat kring prinsen och hertiginnan, och det ser inte ut att vända.

När Meghan och Harry medverkade i en intervju med Oprah och bland annat anklagade kungahuset för rasism, och menade att de inte stöttat Meghan i hennes psykiska ohälsa blev sprickan stor.

Nu planeras både en Netflix-dokumentär med paret och en stundande självbiografi av prins Harry som beskrivits som en "tell all". Uppgifterna som väntas komma ut i den boken lär inte reparera den infekterade relationen – snarare tvärtom.

Annons

Planerade att vinna över drottningen igen

Men det verkar som att paret ska ha haft storslagna planer på vända bråket en gång för alla, enligt uppgifter till The Sun. Nästa år skulle de med en kraftinsats förbättra relationen till Elizabeth och resten av kungafamiljen, och charma sig tillbaka in i värmen.

– 2023 skulle ha gått i återföreningens tecken, säger en källa till The Sun.

Men mattan rycktes undan framför fötterna på prinsen och hertiginnan.

– Men nu när drottningen gått bort är det Charles och Camilla som är kung och drottning, fortsätter källan, som ska ha insyn i det brittiska hovet.

Däremot syntes Meghan och Harry tillsammans utanför Windsor slott med William och Kate för att ta del av hyllningarna till drottningen, bara dagar efter hennes död.

Detta var första gången kvartetten som kallats "The fab four" syntes tillsammans sedan 2020.

Prinsessan Kate, prins William, prins Harry och hertiginnan Meghan

Foto: TT

Annons