Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan sågas vid fotknölarna - agentens ord: ”Talanglös”

27 jun, 2023, 15:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Meghan Markle
Meghan och Spotify avslutade avslutade avtalet under 2023. Foto: TT

Meghan sågas efter avslutade kontraktet med Spotify.

Annons

Ända sedan prins Harry och hertiginnan Meghan gifte sig under 2018 har de varit med om flera skandaler som har skakat det brittiska kungahuset.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Harry och Meghans skandaler i kungahuset

Det hela började med en intervju med Oprah där de delade med sig av sina tankar och åsikter om kungahuset. I år släppte även Harry sin egen självbiografi där han berättar öppet om sitt liv och avslöjar en hel del privata detaljer om familjemedlemmarna. Exempelvis berättar han hur hans bror slog ner honom i köket på Kensington Palace efter ett bråk angående Meghan.

Paret bor nu i Kalifornien i USA och deltar inte längre i kungliga sammanhang. Men skandalerna fortsätter.

Avtalet på 217 miljoner avslutades

Efter flytten till USA slöt Meghan och Harry ett avta med Spotify för att göra ett antal poddar för den svenska strömningstjänsten för motsvarande 217 miljoner kronor. Efter det sändes en säsong av podden "Archetypes" där Meghan intervjuade flera stora profiler. Men i juni efter bara en säsong av podden gick både Spotify och paret ut med att de avslutat avtalet.

Annons

Båda parter menade att beslutet var gemensamt och att Meghan och Harry inte kommer få ta del av hela summan pengar då avtalet avslutades i förtid.

Efter beskedet har Meghan blivit anklagad för att ha fejkat intervjuerna i podden. De säger att anställda har gjort intervjuerna och sedan har man klippt in Meghans röst. Nu har även den kända talangagenten Jeremy Zimmer gått till attack mot hertiginnan och han sågar henne totalt.

Meghan sågas av känd talangagent

Jeremy har tidigare bland annat representerat både sångerskan Mariah Carey och komikern Kevin Hart, men han är inte imponerad av den före detta skådespelerskan Meghan Markle, som innan hon blev hertiginnan var med i serien Suits.

– Det visa sig att Meghan Markle inte var en stor podd-talang, eller nödvändigtvis har någon form av talang, säger talangagenten till tidningen Semafor och fortsätter:

– Bara för att du är känd, betyder det inte att du är bra på något.

Annons

Trots de hårda orden och starka kritiken som riktats mot Meghan söker paret nu efter en ny stömningstjänst som vill ge ut en ny säsong av "Archetypes".

Annons