Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan säger nej till Elizabeth – mitt under drottningens sjukskrivning

18 nov, 2021, 20:05 

Meghan visar tydligt vad hon har för planer för framtiden tillsammans med prins Harry.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?

Efter att Meghan och Harry lämnat det brittiska kungahuset har relationen med resten av familjemedlemmarna varit minst sagt frostig... Harry kom hem till England igen för första gången för att delta i sin farfar, prins Philips, begravning, sedan för avtäckningen av en staty av prinsessan Diana tillsammans med sin bror.

Nu hoppades flera inom familjen att iallafall Harry skulle komma hem till jul, men så blir det inte, enligt en källa till Page Six.

– Det är mycket som läggs till logistiken och planeringen av familjens julafton, så personalen vet självklart att Meghan och Harry inte kommer komma. Om de skulle det skulle det kommunicerats av familjen vid det här laget, säger en källa med insyn till tidningen.

– Men det här är drottningens första jul utan sin make så man hade hoppats på att de skulle vilja spendera den med henne, säger källan.

Elizabeth fick ställa in uppdrag

Elizabeth har den senaste tiden fått ställa in en del uppdrag på grund av hälsan, men har nu återupptagit sin verksamhet, till allmänhetens stora oro för den 95-åriga drottningens fortsatta hälsa.

Annons

Under onsdagen höll hon i avtackningen för premiärminister Boris Johnsons närmaste militäre rådgivare Sir Nick Carter, 62, som efter två år som chef för The British Armed Forces lämnar sin post, och det blev en kort audiens i drottningens kombinerade vardagsrum och privata arbetsrum på Windsor Castle.

Drottning Elizabeth har läkarorder om att ta det lugnt, men hon har pliktkänslan i blodet och är inte den som ställer in om hon inte absolut måste, något som fick folk att reagera.

– Underbart att se Her Majesty igen. Men är hennes händer verkligen okey? De verkar vara väldigt kalla, skriver en följare i kommentarsfältet.

– Drottningen ser inte ut att må alltför bra. Jag är orolig för henne, hon har gått ner i vikt, skriver en annan.

Annons