Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Meghans bror i rätten – efter att ha kört rattfull

08 feb, 2019, 08:00 
Ellen Myrgård Lindén
meghan markle thomar markle
Det har varit många turer kring Meghans halvbror Thomas Markle. Nu senast har han åkt fast efter att ha kört rattfull.
Annons

Snart blir hertiginnan Meghan mamma för första gången. Enligt flera källor kommer den kungliga babyn redan i slutet av februari och det finns en pirrig förväntan i Meghans blick som inte går att ta miste på. Men det finns även någonting som tynger henne – mitt i den härliga nedräkningen. Brodern, Thomas Markle, har nämligen gjort ett nytt utspel. Den här gången har han kört bil i ett onyktert tillstånd. Den 52-årige amerikanen hade en hög alkoholhalt i blodet vilket ledde till att han nyligen fick höras i en domstol.

Hade bråkat med flickvännen

Thomas Markle hävdar dock att det finns en rimlig förklaring till varför han inte passerade polisens alkoholtest. Enligt honom har det att göra med all den medicin han äter på grund av smärtor i benet. Dessutom ska de ha funnits känslomässiga orsaker som föregick den olagliga bilturen. När Thomas fortsatte berätta sin version av historien framgick det nämligen att han och flickvännen Darlene Blount, 38, hade bråkat eftersom hon vägrade lämna en bar när paret var påväg hem.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Darlene vägrade att sluta spela på spelatomaterna men jag ville gå hem för det var sent. När vi äntligen satte oss i bilen var hon rasande och bråken bara fortsatte därifrån. När vi kom hem brakade helvetet loss. Jag ville inte att situationen skulle eskalera så jag packade ihop mina saker, lade dem i min lastbil och åkte därifrån. När polisen vinkade in mig sa jag till dem att jag hade ont i benet och de ville att jag skulle försöka gå en rak linje framför dem. Det kunde jag inte och det var därför de arresterade mig, berättar Thomas Markle.

Samtidigt ber han om ursäkt för händelsen och skammen som hans rattfylla kan ha orsakat hela Markle-familjen.

– Jag hoppas att dem, och Meghan, kan förlåta mig.

Läs mer

 

Foto: TT

Annons