Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken: Okända kvinnan i prins Harrys liv träder fram – har avslöjat romansen

27 nov, 2022, 17:00 

En okänd tvåbarnsmamma – med en koppling till prins Harry. Nu berättar hon allt.

Annons
Kungligheter som fråntagits sina titlar – hela listanBrand logo
Kungligheter som fråntagits sina titlar – hela listan

Hela kungahuset håller andan – och prins Harry har alla blickar på sig. Alla väntar på att biografin Spare ska släppas, boken som förmodas avslöja allt om livet bakom kulisserna i det brittiska kungahuset.

Men nu är rollerna ombytta, och det är istället Harry som får sitt öde avslöjat i pressen.

Har kontaktat ex-flickvännerna

Vad boken Spare egentligen kommer ta upp vet bara de närmsta. Men det har talats om att det kan bli en riktig skandalbok – Harry har inte ryggat från att tala ut om det annars så välpolerade kungahuset tidigare.

Omslaget till prins Harrys bok Spare
Nu är det inte lång tid kvar tills boken släpps.

Den tionde januari får vi veta om ryktena stämmer. Den sägs vara rå och ärlig, och ingen mysig kvällsläsning för kungafamiljen.

Annons

"Boken är mycket värre än vad folk tror", har en källa sagt till Daily Mail.

Men det är inte bara kungafamiljens relation med Meghan och Harry som kommer avhandlas. Enligt Daily Mail har prinsen kontaktat kärleksintressen och vänner från förr, för att skriva om de delarna av sitt liv i boken.

"Harry har kontaktat dem. De flesta sa artigt att de skulle tänka på det men sa i slutändan nej."

Tvåbarnsmamman talar ut i media

Men en kvinna har inte fått något meddelande av Harry om att tala ut i en bok. Därför tar hon saker i egna händer och talar ut i pressen, närmare bestämt till The Sun.

– Jag tvivlar på att jag kommer att vara med i Harrys bok eftersom en prins inte kan ses med en 34-årig tvåbarnsmamma, det är bara så man gör, säger hon.

Catherine Ommanney, som hon heter, och prins Harry ska ha setts när han var 21 år gammal och hon 34 år. De har fångats på bild tillsammans, men någon vidare seriös kärleksrelation blev det inte enligt henne.

Hon berättar för The sun att hon hade "the time of her life" med prinsen, och att de gick på många dejter tillsammans. Hon berättar även om sitt smeknamn på Harry: "Baby", kort och gott eftersom han ofta hade en klubba i munnen.

Foto: TT

Annons