Meghans hemliga beslut för Archie – går emot prins Harry

Prins Harry, Meghan Markle och Archie

Meghan Markle vill det bästa för lilla Archie – så pass mycket att hon är beredd att trotsa maken prins Harry.

Meghan Markle och prins Harry vill såklart ge Archie ett gott liv. Tidigare har sonen fått en lekstuga för uppskattningsvis 70 000 kronor, men det är inte den enda lyxen!

Nej, enligt en källa till New Idea har ettåringen redan ett fullskaligt team som jobbar med honom! Allt för att Archie ska leva upp till sin fulla potential.

Archies team – för att få honom före i utvecklingskurvan

– Hon hade redan dietister och barnvakter inblandade, men nu har hon också ett team med barn-beteendevetare som jobbar med honom, från motorikterapeuter till fysioterapeuter och till och med en logoped, säger källan till New Idea.

Enligt uppgiftslämnaren ska syftet med specialisterna vara att ge Archie ett försprång i utvecklingskurvan. Något som prins Harry först ska ha varit skeptisk till.

– Harry tyckte först att allt var rätt tramsigt tills han fick se motorikterapeuten arbeta med hans sensoriska uppfattningar som ljud, beröring och alla sensoriska motoriska färdigheter, säger källan.

– Meghan vill ge honom verktyg för att han ska få det bästa av det bästa i livet.

Prins Harry, Meghan Markle och Harry

Meghan Markle vill ge sonen ett försprång, enligt källan.

Meghan och Harrys beslut: "Gått över gränsen"

Meghan Markle och prins Harry tog nyligen ett kontroversiellt beslut kring sonen. I premiäravsnittet av parets podcast lät de Archie tala in i mikrofonen.

Det här var första gången som allmänheten fick höra Archies röst och kritiken kom som ett brev på posten. Anklagelsen var att sonen användes som "clickbait".

– Jag blev förvånad och tycker att det är problematiskt, har den kungliga experten Russell Myers tidigare sagt i podcasten The Royal Beat.

LÄS MER: Meghans beslut för Archie väcker ilska

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Bråk om Archie – Harry och Meghan rasande

Foto: TT