Meghans Markles okända drama under bröllopet - nu avslöjas detaljen i klänningen

03 aug, 2022, 09:30 
AvIbraheem Alsalman

Militären vägrade hjälpa hertiginnan Meghan!

Annons

Det har varit minst sagt turbulent sedan Prins Harry och Meghan Markle gifte sig sommaren 2018 - speciellt har det varit en infekterad relation med det brittiska kungahuset.

Tidigare har det avslöjats flera detaljer inifrån relationen. I journalisten Tom Bowers nya bok, Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors, har han tagit upp flera händelser som hittills har varit okänt kring Meghan Markle och prins Harrys tid som gifta. Författaren ger inblick som till exempel att paret, alltså prins Harry och hertiginnan Meghan var besatta av att läsa exakt allt som skrivs om dem. Till slut blev de övertygade om att någon i deras närhet läckte information till pressen, vilket resulterade i att de började jaga en misstänkt.

Recept.se Nyhetsbrev

Prins Harry bestämde därför att ringa sin vän - och gamle fotbollsspelaren - David Beckham - för att framföra anklagelsen. Det ska ha fått Beckham att se rött och avfärda allt en gång för alla. Därefter ska relationen mellan vännerna varit "iskallt".

Annons

Markles okända bråk med militären

Nu avslöjas fler detaljer från boken. Bland annat från självaste bröllopsdagen. Enligt engelska Mirror, som också hänvisar till boken, ska Meghan Markle haft problem med klänningen när hon skulle kliva ur bilen och in till festligheterna på St George's Chapel i Windsor tillsammans med prins Harry.

Bilder visar att klänningen hade fastnat i bildörren vilket fick assistenten att direkt rusa till andra sidan för att försöka hjälpa henne. Bokens författare, journalisten Tom Bowers, skriver att en militär såg det hela men vägrade helt enkelt att hjälpa till. Detta trots att han stod väldigt nära henne och till och med ska militären ha varit den som öppnat dörren när Markle skulle kliva ut ur bilen.

Anledningen bakom mannens agerande tycks vara en spricka. För dagen innan, i repetitionen, hade Meghan Markle varit "taskig och hård i tonen" mot militären. Det ska ha fått honom att vägra hjälpa hertiginnan.

Annons