Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna kring Madeleine ökar efter nya bilderna – började för en månad sedan

17 okt, 2023, 19:25 

De nya bilderna gör allting mycket tydligare.

Annons

För första gången på en månad har prinsessan Madeleine dykt upp i det kungliga strålkastarljuset igen! Denna gång hemma i USA, när Childhood hade sin årliga välgörenhetsgala på Manhattan.

Men redan tidigare på dagen var det dags för jobb, när Childhood bjudit in till viktigt möte i FN:s högkvarter.

Och på de nya bilderna från mötet stärks misstankarna kring Madeleine.

Uppgifter: Madeleine & Chris i grannbråk • Dureks desperata vädjan – bröllopet i fara • De får Estelle festa med på Christians party – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Uppgifter: Madeleine & Chris i grannbråk • Dureks desperata vädjan – bröllopet i fara • De får Estelle festa med på Christians party – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Madeleines dyra lyxköp – se prislappen på klänningen

Vad kungligheterna bär är en ständig snackis. Och det gäller givetvis även våra svenska prinsessor (och drottning). Deras klädval synas i sömmarna, och många runt om på jordklotet vill säga sitt.

Annons

Denna gång är det Madeleines modeval som ligger i fokus, mer specifikt det hon bar under FN-mötet. Det var en beige klänning från märket SIMKHAI, som vi inte tidigare sett på prinsessan. Den gick loss för drygt 7000 kronor, och hyllades i kungliga modeforum.

Prinsessan Madeleine anländer till möte i FN:s högkvarter
Madeleines stilrena look hyllades.

Men den spädde också på de misstankar som funnits. Ja, kontot Royal Fashion Police på Instagram har över 150 tusen följare, och har noterat en förändring i Madeleines stil. Det hela började för en månad sedan, när hon befann sig i Sverige för kungens tronjubileum.

Annons
Prinsessan Madeleine i blå klänning under kungens firande
Blazer och plisserad kjol verkar vara Madeleines nya "go to".

Misstankarna kring Madeleine efter nya bilderna

Personen bakom kontot, som är något av en mode-expert, tycker sig nämligen se att Madeleine tagit mycket inspiration från en annan prinsessa.

"Efter att jag såg Madeleine bära alla Kates favoritmärken under tronjubileet, började jag undra om hon har en ny stylist eller om hon blivit ett stort fan av Kates modeval. Den här looken är också väldigt Kate (till och med mer Kate än hon själv är numer)." Skriver kontot och fortsätter:

Annons

"Det är ganska spännande att se när hon väljer att omfamna en stil som påminner mer om en brittisk prinsessa, än en svensk."

Mode-experten misstänker att Madeleine kikat på prinsesskollegan i Storbritannien.

Ja, vem vet – kanske har Madeleine kikat på Kates snygga stil och tagit lite inspiration? I Storbritannien å andra sidan är det ju en stor snackis att Kate själv bytt stil. Hon slopar de eleganta klänningarna och bär ofta en kaxigare powersuit (som kronprinsessan Victoria!).

Foto: TT

Annons