Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Mystiska föremålet i brudnäbbens hand – vad är det hon håller i?

22 okt, 2018, 12:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Utländska medier har spekulerat en hel del kring föremålet som brudnäbben Mia Tindall håller i på prinsessan Eugenies officiella bröllopsbilder. Svensk Damtidning har svaret!
Annons

Drottning Elizabeths barnbarnsbarn, lilla busfröet Mia Tindall, brukar charma alla. Fyraåriga Mia, som är Zara Phillips äldsta dotter, ingick i brudnäbbet på prinsessan Eugenies storslagna bröllop – och på det officiella gruppfotot har lilla Mia fångat mångas uppmärksamhet.

Här ser vi lilla Mia Tindall längst till höger på trappan, tillsammans med de andra brudnäbbarna
Här ser vi lilla Mia Tindall längst till höger på trappan, tillsammans med de andra brudnäbbarna

Är det en glass?

Mia håller något i handen som ser ut som en mjukglass ungefär, men det var det inte, och tur var väl det. En källa har däremot uppgett för Daily Mail att leksaken var en del av ett skräddarsytt litet leksaksset som gavs till brudnäbbet för att hålla dem sysselsatta.

Annons
Mia Tindall sitter längst till vänster med den mystiska leksaken i handen.
Och här ser vi den underbara gruppbilden, med alla åtta barnen. Mia Tindall sitter längst till vänster med den mystiska leksaken i handen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Brudnäbben Mia Tindall.

Och det är inte första gången som vi ser barnen hålla i leksaker på officiella bröllopsbilder. När prins William gifte sig med sin Kate 2011, såg vi hertiginnan Camillas barnbarn, Eliza Lopes, hålla i en liten rosa leksaksmask.

Annons
Prins Williams och Kates bröllop.

Eliza Lopes som är dotter till Laura och Harry Lopes, var bara tre år gammal när hon var brudnäbb under prinsparets bröllop. För att få henne stå still och titta in i kameran fick hon den här lilla rosa masken.

Eliza Lopes leksak.

Här är leksaken som höll Eliza sysselsatt.

Annons
Rosa leksaksmask.

Leksakstricket är en taktik som även går hem i det svenska kungahuset när man vill få barnen sitta still. Minns ni familjebilden från Solliden 2016? Då fick vi se Leonore med en liten snäcka i handen.

Familjebild från Solliden.

Det var full fart på prinsessan heller ville springa runt i det gröna gräset istället för att bli fotad.

Annons
Leonore springer med en snäcka i handen.

Foto: IBL och TT

Annons