Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mystiska kvinnan fångas på bild - kopplingar till Durek

19 jul, 2023, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise
Durek Verrett är en amerikansk affärsman, alternativ terapeut, självbekänd shaman och författare.

Durek Verrett och den okända kvinnans koppling.

Annons
Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman DurekBrand logo
Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman Durek

Prinsessan Märtha Louise publicerade nyligen en festfull och rolig video på Instagram. På videon kunde man se henne i vad som ser ut som ett festtält med ljus nicka med till musik som spelades i bakgrunden.

Över hennes vänstra axel nickade hennes fästman Durek Verrett med till musiken och över hennes högra axel en okänd kvinna klädd i solglasögon.

Okända kvinnan

Men i texten till videon förklarar Märtha Louise att kvinnan i själva verket är Dureks systerdotter Natalia Alava. Durek och Natalia delar inte bara ett blodsband utan de delar också ett stort intresse, musiken.

Durek som är en självbekänd shaman brukar nämligen hålla i olika slags meditationer. Vid en elektronisk meditationsession nyligen så ackompanjerades Dureks session med musik från Natalia.

Annons

Natalia har setts vid Dureks sida vid ett flertal tillfällen genom åren och han brukar ofta dela videos på den talangfulla gitarristen som är hemmahörande i USA.

Durek Verretts omsusade persona

Durek har länge varit en omsusad person. Många personer målar upp honom som en bluffmakare som manipulerar människor för att få som han vill, dessa påståenden kommer inte bara från media och från folkmun, utan hans egen mamma har gått ut och varnat för sonen.

– Durek hjälper dig inte att hitta det gudomliga ljuset. Han tar dig till sitt eget ljus, där han kan smickra sig och manipulera dig, säger mamman Veruschka Urquhart i en intervju med Se og Hør.

Durek har berättat historier om att hans mamma sa till honom när han var liten att han en dag skulle gifta sig med en norsk prinsessa samt att han utsetts till shaman av tidigare generationer av shamaner i släkten. Två berättelser som mamma Veruschka säger är totala lögner, något hon menar inte är helt ovanligt från sonen.

Annons

– Jag tror han stack med hennes (prinsessan Märtha Louises) hjärna. Han har hjärntvättat henne. För han kan ta folk och han är kraftfull. När jag tänker på honom och alla människor där ute som inte hittar sitt ljus. De hittar det som han vill att de ska hitta, säger Veruschka och lägger till att hon älskar och avgudar sin son.

I intervjuns slut så varnar Veruschka norskarna för hennes son.

– Min son är mycket karismatisk. Jag vet inte varifrån han får alla sina historier eller varför han sprider alla dessa lögner. Han är farlig. Jag vill varna alla norrmän för min egen son, säger hon.

Annons