Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nostalgiska bilderna visar Victoria på midsommar – kronprinsessan strålar!

21 jun, 2024, 13:00 
Vendela Lönnqvist
Thomas Nilsson
Glad midsommar! Här bjuder vi på en nostalgiresa i form av bilder på en ung kronprinsessan Victoria.
Annons
Kärleksögonblicket mellan kungen & Silvia • Avslöjar: Chris hemliga 50-årsfest! • Här gör Julian, 3, kunglig debut – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kärleksögonblicket mellan kungen & Silvia • Avslöjar: Chris hemliga 50-årsfest! • Här gör Julian, 3, kunglig debut – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Årets längsta dag är här och det ska självklart firas – kunglig eller inte.

Prinsessan Madeleine hemma – firar midsommar i Sverige

För vår svenska kungafamilj blir denna midsommar extra speciell. Prinsessan Madeleine har precis flyttat hem till Sverige efter många om och men.

Svensk Damtidning var på plats för att föreviga den historiska dagen när prinsessan och hennes tre barn landade i Stockholm.

Så firar kungafamiljen midsommar

Exakt hur årets midsommarhelg ser ut för vår kungafamilj är däremot okart. Även om kungen är en man som gärna håller i traditioner, är det inte satt i sten exakt hur han vill att den somriga högtiden ser ut.

Annons

Allra mest har den spenderats på Solliden på deras paradis Öland, men då och då har det hänt att kungaparet rest ner till franska Rivieran, till deras hus villa Mirage i Saint-Maxim.

Bilderna på kronprinsessan Victorias midsommarfirande i New York

Förra året innebar arbete för kronprinsessan Victoria och prins Daniel, som på midsommarafton befann sig i Stockholms stadshus för att inviga ett nytt konstverk.

Kronprinsessan Victoria, med blomsterkrans i håret, firar svensk midsommar i Battery Park på Manhattan.Thomas Nilsson
Annons
Thomas Nilsson

För Victoria har midsomrarna också sett olika ut för varje år – inte minst år 2000, då hon befann sig i Battery Park i New York för att fira midsommar tillsammans med drygt 1 000 andra svenskar.

Thomas Nilsson

Se här vilka fantastiska bilder!

Annons