Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nu berättar Kates bror James om den hemska familjesorgen: "Det är svårt"

08 jul, 2024, 14:00 
Albin Bramstedt
Kate och James.
Camera Press
Prinsessans bror James berättar nu om den oerhört tuffa tiden efter beskedet – utan det brittiska hovet iblandat.
Annons
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedetBrand logo
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedet

Det har länge pågått en smärre kris i den brittiska kungafamiljen. Flera sjukdomsfall har under det senaste året kommunicerats ut och världen håller verkligen andan för monarkerna.

Det har länge spekulerats huruvida prinsessan Kates och kung Charles cancer har påverkat dem och hur deras behandling gått. Men under den senaste tiden har Kate synts till på "Trooping the Colour" och kung Charles har varit med på flera offentliga uppdrag, trots sjukdomen.

Annons

Utöver hovets kommentarer om kungligheternas hälsotillstånd så har andra familjemedlemmar också kommenterat diverse händelse i deras liv. Bland annat har Kates bror James Middleton också haft det svårt privat.

"Jag saknar Ella..."

James led tidigare av depression, som han kämpade mycket hårt mot. Men in i livet kom en vän som skulle betyda allt för honom, och vända hela situationen till något positivt.

Han berättar om den lilla cocker spanieln Ella, som hade varit en familjemedlem i 15 år, och hennes bortgång som påverkat honom djupt. På Instagram går han ut och berättar om sorgen.

"Jag saknar Ella mycket - idag & varje dag 💔 Det är svårt att uttrycka förlusten av en hund, därför började jag skriva om alla våra äventyr tillsammans. Genom de goda och de dåliga tiderna var Ella min konstant. Jag har så mycket att tacka Ella för i mitt liv, och jag vet att många av er kommer att relatera till min kommande bok om vår berättelse tillsammans 📖 stort för ert stöd 🐾❤️", skriver James i ett Instagram-inlägg.

Annons

Släppte bok

Nyligen släppte James en bok för att hedra den bortgångna livskamraten. Han laddade då upp bilder på Instagram från pressträffen. Boken i fråga heter "Träffa Ella: Hunden Som Räddade Mitt Liv".

I bildtexten till inlägget beskrev han hur han tog emot uppståndelsen kring boken.

"Det var underbart att släppa boken och jag är verkligen berörd av hur många av er som kom för att höra mig prata om boken och hantera förlusten av en hund", skrev 37-åringen.

Annons

Så fint att hedra den lilla vovven på det här sättet!

Annons