Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu sprider sig orden om Chris utomlands – efter uppmärksammade bilden

11 jun, 2024, 14:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu reagerar många efter beskedet om Chris O'Neill.
Annons

"Prinsessan Madeleine med familj flyttar nu hem till Sverige. Efter flera år som utlandsboende har Prinsessan och herr Christopher O’Neill beslutat att familjen tillsvidare ska vara bosatt i Stockholm”.

EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Snart flyttar Madeleine hem

Flytten har varit en långdragen process, inte minst då den sköts upp i ett år. Egentligen skulle flyttlasset ha gått för ett drygt år sedan.

Mycket av förseningarna berodde på att Madeleine och Chris hade svårt att få sin lyxvilla i Florida såld. Det skulle visa sig att utgångspriset på 79 miljoner kronor var lite för saftigt, även för de allra rikaste i det slutna grindsamhället som prinsessparet bott i.

Annons

Till slut såldes villan för 75 miljoner svenska kronor till en ny, lycklig ägare och den efterlängtade flytten kom ett steg närmare.

Madeleine mest exalterad: ”Har tröttnat”

Mest efterlängtad har den nog varit för prinsessan Madeleine, som nu kommer bo i samma stad som sin familj och sina närmsta vänner för första gången på flera år.

Det har nämligen sedan länge varit uttalat att Madeleine tröttnat på det avskilda livet utomlands.

”Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen”, skriver Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Chris O’Neill har startat svenskt företag

För Chris O’Neill har det däremot stavats annorlunda. Det blev tydligt när han tackade nej till prinstiteln inför bröllopet och hans ovilja att bo i Stockholm att Chris inte trivs i rampljuset som lyser över familjen när de väl är hemma på svensk mark.

Annons

Därför är det många som antagit att affärsmannen ställt sig kritisk till att bo i Sverige. Men i takt med familjens flytt har Chris även låtit sig slå affärsmässiga rötter här. Nyligen framkom det att han startat ett svenskt bolag som ska ägna sig åt finansiell rådgivning inom alternativa investeringar.

Orden om Chris sprids utomlands

Det nya beskedet om att Madeleine, Chris och deras tre barn snart anländer till Stockholm har även blivit en stor nyhet utomlands.

Norska Se & Hör har bland annat reagerat på hovets senaste uppdatering och inte minst nyheten om Chris nystartade, svenska bolag.

Det är alltså fler än vi svenskar som är exalterade över att få hem våra kungligheter!

Annons