Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya orden om Charlene: ”Något som är fel i äktenskapet”

15 nov, 2021, 13:17 
Furstinnan Charlene Furst Albert

Albert på uppdrag utan Charlene – igen. Samtidigt som ryktena om den kungliga äktenskapskrisen i Monaco växer.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?

Furst Albert, 63, hade hoppats in i det sista. Men när han i lördags kom till World Expo i Dubai, så var det utan Charlene – igen.

Av Monacos furstinna fanns inte ett spår, trots att Albert redan i slutet av oktober gick ut i tidningen People och sa att han planerade för att hon skulle följa med honom på denna resa.

Furst Albert Prinsessan Stéphanie World Expo Dubai
Furst Albert i Dubai i lördags, utan Charlene men med sin syster prinsessan Stéphanie.

Men Albert sa också att beslutet skulle fattas i sista minuten, beroende på Charlenes hälsa. Som alltså ser ut att ha stoppat henne även denna gång.

Frågetecknen är därför många inför Monacos stora och intensiva nationaldagsfirande på fredag. Kommer Charlene att klara pressen – och orka kliva ut på slottsbalkongen, i det hårda kungliga strålkastarljuset? Eller blir det prinsessan Caroline som får steppa fram igen?

Furst Albert Furstinnan Charlene Prinsessan Gabriella Prins Jacques Monacos nationaldag
På fredag är det Monacos nationaldag, och upp till bevis för furstinnan Charlene.

Furst Albert vill ju uppenbarligen ha någon vid sin sida, och i väntan på en lösning med Charlene är det hans systrar, framför allt Caroline, 64, som har kommit till hans räddning och axlat rollen som furstendömets första dam.

Annons

Furstinnan Charlene särbo med sin man

Signalerna som kommer inifrån hovet i Monaco är inte heller helt hoppfulla.

Charlenes svägerska Chantell Wittstock, som också chefar över hennes officiella stiftelse, har förvarnat om att Monacos 43-åriga furstinna inte kommer att bo på heltid med sin man i palatset. I stället kommer Charlene delvis att bo i den tvårummare som hon disponerar och som ligger 300 meter bort.

Furstinnan Charlene Furst Albert
Albert och Charlene, kungliga särbor?

Men Chantell Wittstock säger också:

– Vad gäller Charlenes hälsa så ser det bra ut och hon kommer att komma tillbaka med full kraft. Men detta kommer inte att inträffa från en dag till en annan.

Monacoborna verkar dock inte lika optimistiska:

– Vi är glada att ha furstinnan tillbaka, men hon ser inte ut att må bra och det känns inte som om vi har fått hela bilden än. Det är uppenbart att det är något som inte är rätt ställt, vare sig med henne eller med äktenskapet. Med vad som är fel får vi inte veta, säger en av dem till Daily Mail.

Foto: TT.

Annons