Nya bilden avslöjar – här bryter prins Carl Philip ihop

Det råder ingen tvekan om att prins Carl Philip och prinsessan Sofia hyser kärlek till varandra, och ibland brister det för paret. Nu har ett känslosamt ögonblick fångats på bild.

Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har en genuint kärleksfull relation och de har tidigare yttrat sig om att det mer eller mindre var kärlek vid första ögonkastet.

Och deras känslor för varandra lyser igenom så fort vi får se dem ihop. Det är inte sällan som de, olikt de andra i kungafamiljen, omfamnar varandra i offentligheten och ger varandra värmande blickar. Och nu har det hänt igen!

Sofia och Carl Philips kamp mot näthat

Häromdagen besökte prinsparet Fotografiska museet på Söder i Stockholm för att lansera en ny digital installation till deras hjärtefråga #nejtillnäthat, under en ny slogan:Vi står upp mot näthatet tillsammans.

LÄS MER: Sofias kungliga comeback – strålar vid Carl Philips sida i helt ny frisyr

Sofia är egentligen mammaledig, men det senaste uppdraget är något hon och prinsen verkligen brinner för. Men synen av dem ihop har den senaste tiden varit relativt sällsynt.

Medan Carl Philip varit ute på kungliga uppdrag har Sofia passat deras tre småprinsar Alexander, Gabriel och Julian. Så när de dök upp, hand i hand, lika stiliga som alltid, jublade folket.

Prinsparets kärleksstund – Carl Philip bryter ihop

Men det var inte allt. Det sammansvetsade paret bjöd även på en väldigt kärleksfull stund, som förevigades på bild!

När paret fotograferades dagen till ära, såg de lyckligare ut än någonsin.

På en av bilderna håller de tätt om varandra medan de kollar glatt in i kameran, men nästa bild visar något helt annat – någon måste nämligen ha sagt eller gjort något riktigt roligt, för på nästa bild brister makarna ut i skratt, och Carl Philip, ja han kan knappt stå rakt då han fullkomligt bryter ihop!

Foto: TT

LÄS MER: Prinsessan Sofias kompisar som försvann – fick plötsligt ingen inbjudan till slottet

LÄS MER: Victorias och Daniels lyxköp – unika detaljen för hundratusentals kronor