Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nya bilden på 6-åriga Adrienne visar sanningen – går inte att förneka

12 jun, 2024, 04:00 
Prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine
Prinsessan Adrienne är underbart söt på den nya bilden – och här det blir det man anat också så tydligt!
Annons
Nya glädjebeskedet! Då flyttar Madeleine, Chris & barnen till SverigeBrand logo
Nya glädjebeskedet! Då flyttar Madeleine, Chris & barnen till Sverige

När som helst nu ska prinsessfamiljen göra flytten från Florida till Sverige, något hovet bekräftade i går på prinsessan Madeleines födelsedag:

"Prinsessan Madeleine med familj flyttar nu hem till Sverige. Efter flera år som utlandsboende har Prinsessan och herr Christopher O’Neill beslutat att familjen tillsvidare ska vara bosatt i Stockholm", gick då att läsa på hovets hemsida.

Här fick vi även se en ny bild på prinsessfamiljen, tagen vid ett tidigare tillfälle när de var i Sverige, där något speciellt bekräftas kring Adrienne, 6, – och hennes prinsessa till mamma!

Annons

Prinsessfamiljens flytt till Sverige

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neills och barnens flytt är en efterlängtad sådan. Tanken var ju att de skulle flytta redan förra sommaren.

Men flytten tog längre tid än man först trott. Förra juni meddelade hovet att den i stället skulle äga rum först i år, vilket senare specificerats till sommaren.

Så när som helst nu går flyttlasset, och till hösten ska prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 8, och prinsessan Adrienne börja svensk skola efter att ha haft hela sin skolgång i USA.

Flytten innebär också att vi kommer se mer av prinsessfamiljen och inte minst prinsessbarnen som tidigare rört sig rätt mycket i skuggorna om det inte varit högtid eller födelsedag.

Annons

Men utifrån de bilder som finns på barnen har man redan kunnat ana något – hur mammakär lilla Adrienne är. Genom åren har vi sett henne ty sig till Madeleines sida igen och igen, inte sällan medan de håller handen.

Prinsessan Madeleine håller prinsessan Adrienne i handen på stranden
Prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine har en mycket nära relation. Foto:Backgrid

Nya gulliga bilden på Adrienne

Och så är även fallet på hovets nya bild. Här ler Madeleine, Chris och barnen mot kameran medan Adrienne håller sin mammas hand i ett kärleksfullt grepp. Deras fina relation går inte att förneka!

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas poserar bredvid varandra
Prinsessan Adrienne hand i hand med mamma Madeleine på nya bilden. Foto:Clment Morin

Vi vet också en del om lilltjejens personlighet. Madeleine har som vana att publicera bilder på sina barn när de fyller år tillsammans med en beskrivning av personen de blivit.

Genom åren har vi fått veta att Adrienne är kvicktänkt, charmig, levnadsglad, lugn och harmonisk. En underbar liten tjej, helt enkelt!

Foto: TT, Backgrid

Annons