Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på drottning Silvia väcker reaktioner – alla ser samma sak

16 apr, 2022, 15:30 
AvIndra Nordemar
Allmänheten har fått en inblick i kungaparets påskfirande – och alla tycks se samma sak.
Annons
Kungafamiljens ALLA hem!Brand logo
Kungafamiljens ALLA hem!

Solen lyser över Sverige och nära och kära kan äntligen umgås som vanligt, efter hela två år av restriktioner – vilken underbar påsk!

Kungafamiljen har passat på att ta lite välförtjänt semester. De har tagit långledigt och begett sig ut till olika delar av landet.

Medan kronprinsessan Victoria och prins Daniel med barnen Estelle och Oscar befinner sig på Öland i deras Villa Skönvik, har kungaparet åkt norrut till jämtländska Storlien, två kilometer från den norska gränsen.

Kungafamiljen har firat många påskar i deras älskade fjällstuga. Ända sedan barnen var små har det varit en tradition. Men nu när kungabarnen har egna familjer finner de inte alltid tiden att göra kungaparet sällskap.

Men kungen och drottning Silvia älskar att befinna sig på skidorten och håller därför hårt i påsktraditionen.

Annons

Nya bilden på kungen och drottning Silvia får många att reagera

Under morgonen publicerade de en påskhälsning på Instagram – i den strålande solen avnjuter de en rykande kopp kaffe i vinterlandskapet, och självklart är även hunden Brandie med i bild.

Bilden har fått tusentals reaktioner, och många tycks vara överrens – kungen och drottningen ser verkligen lyckliga ut!

Flera kommentarer följer i samma spår:

"Härligt att se dem så GLADA"

"Oj vad glada de ser ut"

"Vilken underbar bild!!"

"Glad påsk till er med, ni ser ut att ha det så mysigt"

"Ni ser fantastiska ut"

Ja, det verkar som att vårt kungapar njuter till fullo!

Kungabarnens påskfirande – 800 mil ifrån varandra

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia spenderar påskhelgen i Älvdalen där Sofias föräldrar bor. Äntligen får småprinsarna Alexander, Gabriel och Julian umgås med mormor och morfar!

– Det gula huset i Kåtilla är verkligen deras andningshål där de kan leva fritt, som vilken småbarnsfamilj som helst, förklarar Ellen Myrgård, mångårig reporter på Svensk Dam.

Annons

Och Miami-borna prinsessan Madeleine och Chris O'neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne firar påsk på hemmaplan, i 30 grader bland palmer och stränder.

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen. Och prinsessan hoppas förstås att hon kan komma hem till sommaren, med familjen. Som hon brukar göra, säger Margareta Thorgren.

Foto: TT

Annons