Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på prinsessan Stéphanie chockar – helt förvandlad!

17 nov, 2021, 11:15 
Prinsessan Stéphanie av Monaco
Mitt i dramat kring Charlene kliver furst Alberts syster prinsessan Stéphanie fram ur skuggan – och hon går knappt att känna igen.
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

På 1980-talet var hon Monacofamiljens skandaldrottning, en rebellprinsessa som skapade krigsrubriker med sina romanser, äktenskap och tatueringar.

Men de sista åren har det varit tyst om prinsessan Stéphanie, som duckat strålkastarljuset – fram till nu: I helgen dök hon plötsligt upp vid furst Alberts sida, för att fylla tomrummet efter Charlene under hans uppdrag vid World Expo i Dubai – och det var en mycket förändrad Stéphanie som mötte världen från sin plats på vip-läktaren.

Prinsessan Stéphanie fotograferad i Dubai i lördags.

Prinsessan Stéphanie, som har hunnit fylla 56, gick nästan inte att känna igen. Man fick titta både en och två gånger för att se att det verkligen var hon.

Borta var den vippiga hästsvansen och de djupa dekolletagen, och nu satt hon där i en högt knäppt skjortblus och en ny kortklippt frisyr. Bara hårfärgen – och tatueringen som tittade fram – var densamma.

Annons

Prinsessan Stéphanie – så lever hon i dag

Åren med skandalromanserna och de korta äktenskapen känns långt borta, och Stéphanies tre barn har blivit vuxna: Dottern Pauline och sonen Louis, vars pappa är hennes dåvarande livvakt Daniel Ducruet, har hunnit fylla 29 respektive 27, och yngsta dottern Camille, som Stéphanie fick med sin säkerhetschef Jean Raymond Gottlieb, är 23.

Prinsessan Stéphanie barn Pauline Ducruet Camille Gottlieb
Prinsessan Stéphanie med sina döttrar Pauline och Camille.

Det har gått 17 år sedan Stéphanies senaste skilsmässa, från den portugisiske akrobaten Adans Lopez Peres, och hon har inte gift om sig. Men hon har fortfarande en fot kvar i kungafamiljen, som nummer 14 i den monegaskiska tronföljden. Och hon ska enligt uppgift bo ytterst flott i centrala Monaco, i en villa kallad Villa Clos Saint-Martin.

Prinsessan Stéphanie av Monaco
Prinsessan Stéphanie – då och nu.

Foto: TT.

Annons