Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna avslöjar – Charlene och Albert separerade

05 jul, 2023, 14:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Prins Albert med familj
Albert och Charlene har varit gifta sedan 2011.

Charlene saknades under den stjärnspäckade lunchen i Monaco.

Annons
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Sommartider och semestertider. Nu svämmar sociala medier över med bilder från olika celebriteter och kungligheters glassande med sol och bad. Bilder på furst Albert II av Monaco dök likaså nyligen upp, med ett litet oväntat sällskap...

kändistät lunch

Det var nämligen på kläddesignern Umar Kamanis Instagram som prinsen kunde påträffas på en bild under en lunch med ett minst sagt kändistätt umgänge.

Förutom Umar själv fanns även en annan designer med i sällskapet, nämligen Tommy Hilfiger. Den 72-åriga modedesigners startade märket redan 1985 och har nu en förmögenhet på runt 450 miljoner dollar vilket motsvarar 4,9 miljarder kronor, enligt Masterworks.

Men det tar inte slut där. På lunchen befann sig nämligen också Erling Haaland tillsammans med fotbollskompisarna Sander Berge, Erik Botheim samt sin pappa Alf Inge Haaland.

Annons

Erling Haaland är blott 22 år men har redan etablerat sig som en av fotbollsvärldens absolut bästa spelare. Han har satt otaliga målrekord under sin unga karriär och vann under årets säsong nästan samtliga titlar han kunde på klubblagsnivå. Han kan med andra ord känna att han förtjänat att kunna slappna av och njuta lite med mode-ikoner och kungligheter.

Erling Haaland, kronprinsessan Mette-Marit, prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus
Erling Haaland tillsammans med kronprinsessan Mette-Marit, prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus under en välgörenhets-match 2022.

Sprickor i relationen

Någon som inte syntes till under den stjärnspäckade lunchen var furstinnan Charlene av Monaco. Vart Charlene befinner sig finns det dock inga uppgifter om.

Albert och Charlene har varit gifta sedan 2011 och har sedan dess fått tvillingarna Gabriella och Jacques ihop.

Under senare år har det spekulerats mycket i deras förhållande. Aftonbladet skrev för ett år sedan att spekulationer kring splittringar i deras förhållande började år 2021 då Charlene skrivs in på en privatklinik i Schweiz för att behandlas för "utmattning, både mentalt och fysiskt".

Annons

Förra sommaren trodde många experter att paret skulle skilja sig. Ryktena berodde på att Charlene då inte träffat Albert eller barnen på över ett halvår.

– Det är många som tror att det handlar om att de har problem i äktenskapet och att det är skilsmässa på gång. Men många är också oroade för Charlenes hälsa, hovet borde överväga att vara mer transparenta för det skapas otroligt mycket spekulationer, sa hovexperten Sara Ericsson till Aftonbladet då.

Bilden som Umar publicerade på Instagram tog han senare ner från appen.

Annons