Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nya bilderna på Victoria och Daniel väcker reaktioner utomlands

07 apr, 2022, 15:00 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Bilderna på kronprinsessparet uppmärksammas internationellt!

Annons
WOW! Här anländer kungafamiljen till festen på Kungliga slottet – se filmenBrand logo
WOW! Här anländer kungafamiljen till festen på Kungliga slottet – se filmen

Det verkade minst sagt vara en lyckad kväll på slottet igår! För den som mot förmodan missat vad som egentligen ägde rum, var det dags för storslagen representationsmiddag – med kungen och drottningen som värd och värdinna.

Efter två och ett halvt år gjorde kungafamiljen en storslagen återkomst. Och vilken lyx att få en drös med nya bilder på vårat fina kungahus!

Succébilderna

Det är inte bara hemma i Sverige som fotona hyllas. Även utomlands blev middagen en stor snackis. Flera internationella medier valde att uppmärksamma den efterlängtade middagen och delade bilder på kungafamiljen.

När brittiska Daily mail rapporterade om kvällen skrev de att kronprinsessan Victoria såg fantastisk ut i sin röda klänning!

På annat brittiskt håll fortsatte hyllningarna, såhär stod det i tidningen Tatler.

"Kronprinsessan Victoria, som är arvtagare till tronen, var bländade i en golvlång röd klänning"

Spanska tidningen Hola valde också att uppmärksamma kvällen, och la bland annat upp en vacker bild på kronprinsessan och prins Daniel.

Annons

Inte konstigt att bilderna uppmärksammas, vilka härliga foton på paret vi nåddes av! På ett foto har de fångats mitt i en privat stund, där Victorias blick mot maken Daniel säger mer än tusen ord. Efter alla tråkiga rykten är det underbart att se paret så kära – för det råder det ingen tvekan om att de är!

Vilket vackert par!

Därför saknades Madeleine

På plats var nästan hela kungafamiljen, men prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill saknades. Det är inte ofta Madeleine dyker upp på sådana tillställningar, sedan hon flyttade till Florida.

Det är också anledningen till att hon uteblev, det var helt enkelt inte på kalendern att flyga hem till Sverige för just den här middagen. Vi fick ju se lite nya bilder på prinsessan i och med kungahusets hemsidas nylansering, men förhoppningsvis gör hon ett nytt besök inom kort!

Foto: TT

Annons