Nya detaljer om prinsessan Madeleines och barnens sommar i Sverige!

28 jul, 2021, 13:02 
AvIndra Nordemar
Vi har sett prinsessan Madeleine och hennes familj njuta till fullo av den svenska sommaren på Öland. Men efter det officiella fotot på kungafamiljen har de inte synts till. Här är svaret på varför!
Annons
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

Prinsessan Madeleine njuter i fulla drag av den svenska sommaren på Öland tillsammans med hela sin familj; maken Chris O´Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Det tog ett och ett halvt år innan de kom loss från sitt hem i solstaten Florida i USA. Till följd av pandemin har de inte kunnat besöka Sverige och har därför missat både födelsedagar och högtider med kungafamiljen.

Men i mitten av juni kunde hovet bekräfta att prinsessfamiljen äntligen landat på svensk mark! Det var minst sagt ett kärt återseende när hela familjen samlades på Solliden, där Madeleine, Carl Philip och Victoria spenderat varje sommar sedan barnsben.

Kungafamiljen samlad på Solliden

Denna sommar skiljer sig något från andra år, då kungen arrangerat konserter med folkkära svenska artister på Sollidenscenen. Flera i kungafamiljen har då dykt upp, dock vid olika tillfällen.

Men sommarens stora höjdpunkt på Öland är trots allt Victoriadagen, och i år var inget undantag! Nästan alla kungligheterna var samlade på den stora dagen, de som saknades var prinsessan Sofia och barnen.

Annons

Madeleines och Chris planer inför sommaren

Efter den ärofyllda dagen åkte kronprinsessan Victoria med familj vidare för en egen semester i skärgården. Men de vi inte har hört eller sett något av är Madeleine och Chris. Så frågan är var de är nu?

Enligt Hänt är familjen kvar på Solliden för fortsatt semester.

”Privat semester, på Öland”, skriver hovets informationschef Margareta Thorgren till Hänt och tillägger:

”Många roliga aktiviteter med barnen.”

Madeleine stannar i Sverige en längre period

Margareta Thorgren har tidigare meddelat att nu när prinsessfamiljen äntligen är i Sverige så är planen att stanna en längre period. Och nyligen kunde hovet även bekräfta att familjen är kvar i landet, som kortast, till mitten av augusti.

Den 14 augusti är det nämligen dags för prins Julian att döpas, prinsessan Sofias och prins Carl Philips senaste tillskott i familjen, och enligt hovet kommer alltså Florida-familjen att närvara även då.

Annons

Foto: TT

Annons