Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya kärleksbilderna på Sofia och Carl Philip – se härliga detaljen!

04 apr, 2022, 12:00 
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia såg kärare ut än någonsin i lördags!

Annons
Prinsessan Sofias starka ord till studenterna – talade på examenBrand logo
Prinsessan Sofias starka ord till studenterna – talade på examen

På lördagen befann sig Carl Philip och Sofia likt många andra på välgörenhetsgalan Hela Sverige Skramlar i Avicii Arena. Galan, vars syfte var att samla ihop pengar till krisen i Ukraina, leddes av Fredrik Skavlan och Emma Molin.

Carl Philip och Sofia deltog som publik, och det var ett stjärnspäckat schema. Prinsparet fick njuta av uppträdanden från bland andra Tommy Körberg, Darin, Malena Ernman, Eva Dahlgren och Per Gessle. Och kvällen blev minst sagt lyckad. Enligt SVT samlades hela 63 miljoner kronor in till ändamålet!

Mystiska armbandet

Carl Philip och Sofia dök upp i eleganta kostymer, som kompletterande varandra perfekt! Carl Philip valde en mörkblå kostym med mönstrad slips, medan Sofia bar svart från topp till tå. Hon bröt av med ett par ljusare klackskor och en mörkbrun väska. Den avskalade utstyrseln gjorde att hennes glammiga örhängen verkligen fick skina!

Annons

På armen hade hon också ett pärlarmband, som vi tidigare sett på henne. Frågan som vi ställde oss då står kvar, kan det vara någon av lillprinsarna som ligger bakom det?

Till vänster, Sofia på välgörenhetsgalan, och till höger på Sophiahemmets examenscermoni. Armbandet verkar alltid vara på!

Kärleksfulla bilderna

När Carl Philip och Sofia dök upp på Avicii Arena såg paret ut att vara på väldigt gott humör, och kärleksfullt! På en bild från kvällen ser man prinsparet promenera hand i hand, och på flera bilder såg Carl Philip och Sofia väldigt kära ut – så fint!

Prinsparet hand i hand.
Att Carl Philip och Sofia är förtjusta i varandra råder det ingen tvekan om.
Paret strålar verkligen!

På senare tid har Sofia gjort flera uppdrag ensam efter mammaledigheten, bland annat eftersom Carl Philip var tvungen att stanna hemma med sjuka barn strax innan prins Julians 1-årsdag. Vad härligt det är att se vårat fina prinspar ute tillsammans!

Foto: TT

Annons