Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyheten om Madeleine och Chris sprids som en löpeld – nu vet alla

11 jun, 2024, 08:00 
Albin Bramstedt
Madeleine och Chris.
Madeleine och Chris nyheter har spridits sig.Dana Press
Nu har den senaste tidens information nått offentligheten – för alla att se.
Annons
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Prinsessan Madeleine fyllde under måndagen 42 år! Svensk damtidning önskar henne ett fantastiskt stort grattis och god fortsättning.

Tidigare har vi rapporterat om att hennes make, Chris O´Neill, visat en fin kärleksgest på födelsedagen. Ett firande värdig vår fantastiska prinsessa.

Men utöver detta har Madeleine en fullspäckad sommar framför sig. Hon ska ju flytta från fina Florida hem till vackra Sverige.

Madeleine och Chris.
Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill förväntas flytta till Sverige i sommar.Frank Rollitz/SCHNEIDER P/SIPA/Shutterstock

Såklart gör hon inte det ensam, utan får med sig hela familjen bestående av Chris O´Neill, 49, prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 8, och yngsta barnet prinsessan Adrienne, 6.

Annons

Nu har dessutom deras sommarplaner och hennes födelsedag uppmärksammats utomlands!

"Såg perfekta ut"

Det är nämligen tidningen Hello magazine som skriver om de stundande planerna för vår prinsessa och hennes familj.

Bland annat skriver tidningen att "prinsessan Madeleine och hennes familj såg perfekta ut på ett fotografi som släpptes av det svenska kungliga slottet för att fira hennes 42-årsdag på måndagen".

Vår fantastiska representant är verkligen gångbar utomlands!

Madeleine och Chris.
Nu har paret uppmärksammat i utländsk press.Robin Utrecht / dana press

Tidningen skriver även att hovet meddelat att familjen flyttar tillbaka till Stockholm, efter att ha bott i Florida i USA de senaste sex åren.

Annons

Så förmodligen är det inte bara vi svenskar som med glädje ser fram emot att få tillbaka prinsessan till Europa, och i synnerhet till Sverige.

Berättar om prinsessparets kärlekshistoria

Tidningen berättar hela historian om prinsessparet.

"Prinsessan och hennes har bott i Stockholm, New York, London och Florida, och deras äldsta dotter, Leonore, föddes på Weill Cornell Medical Center i New York den 20 februari 2014", skriver Hello magazine.

De går dessutom in närmare på hela den svenska kungafamiljen.

"Madeleines tre barn kommer nu att bo i samma land som deras kusiner – prinsessan Estelle och prins Oscar samt prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian".

Även fast de flesta svenskar redan vet om detta är det roligt att se när utländska medier uppmärksammar det fantastiska jobb och den fina familjesammanhållningen våra svenska kungligheter har och gör.

Annons