Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ögonblicket mellan kungen och Victoria fångas på bild - mitt under konserten

31 jul, 2023, 19:00 
Samuel Björn
Kronprinsessan Victoria och kung Carl XVI Gustaf
Kungafamiljen uppskattar verkligen sina somrar tillsammans på Öland.
I sommar har kungafamiljen befunnit sig på Öland som vanligt och njutit av sin semester.
Annons
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Kungafamiljen har haft ett fullspäckat schema. Detta gäller inte minst kungen och kronprinsessan Victoria. Med otaliga möten och kungliga uppdrag att medverka på så finns det inte alltid tid för kungen och Victoria att umgås privat, bara som far och dotter.

Därför är det extra kul när vi kan se att de umgås och har roligt tillsammans, så som de onekligen verkat under konserterna på Solliden Session nu under sommaren.

Kungafamiljens fullspäckade schema

Att de jobbar hårt våran kungafamilj går inte att ta miste på. Vi tar en vecka för kronprinsessan i våras som exempel, då hon lyckades pricka av jobb över hela landet inom loppet av några dagar.

Annons

Hon började under tisdagen med att delta under utdelningen av Polarpriset i Stockholm. Dagen efter det blev det avfärd till Västerås tillsammans med prins Daniel för att fira Rudbeckianska gymnasiets 400-årsjubileum. Torsdag morgon var det bara att bege sig av igen, denna gång vidare till Göteborg för jobb i två dagar som avslut på veckan.

Inte illa!

Och det är inte bara "vanliga" dagar som kungafamiljen har det fullt upp. Även på julafton har kungafamiljen arbete att ta tag i.

Innan man kunde åka hem till Ewa och Olle Westling för att fira jul nu i vintras åkte nämligen Victoria och Daniel, tillsammans med prinsessan Estelle och prins Oscar ut till Ulvsunda i Stockholm, där SL har sin spårvagnsdepå. Detta gjorde de för att önska god jul och gott nytt år till alla de arbetare som håller kollektivtrafiken igång under jultiderna.

Kronprinsessan Victoria med familj hälsar på hos SL
Julaftonsbesöket från kungligheterna verkade vara uppskattat från både SL och kungligheterna självas håll.

Kungahusets rofyllda Ölandsvistelse

Men nu de senaste veckorna har kungafamiljen faktiskt kunnat ta lite ledighet och kunnat slappna av samtidigt som de passat på att umgås med varandra i lugn och ro.

Annons

Det är väl känt att kungafamiljen verkligen uppskattar sin tid på Öland och visst kan man förstå det!

Där finns sol, bad och underhållning, en perfekt semester för vilka som helst.

Och några som verkligen verkat uppskatta både underhållningen och sällskapet nu i sommar är kronprinsessan och kungen.

Kronprinsessan Victoria och Kungen
Visst har de väll en fin relation kungen och hans dotter Victoria! Här njuter de av Solliden Sessions tillsammans.

För kungen håller inte bara på att lära upp Victoria för att en gång i framtiden kunna ta över som monark för Sverige, utan de verkar onekligen ha kul på vägen!

Annons