Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prins Oscar, 6 busar på nya bilderna – gulliga detaljen stjäl all fokus!

25 dec, 2022, 10:00 
Prins Oscar

Lillprinsens bus gick inte obemärkt förbi!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vilken fullspäckad dag kronprinsessfamiljen hade igår! På julaftonsmorgonen begav sig nämligen kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar ut på äventyr innan julfirandet.

Prins Oscar – världens finaste lillebror!Brand logo
Prins Oscar – världens finaste lillebror!

Dagens charmtroll? Miniprinsen Oscar!

Prins Oscar och prinsessan Estelles julfirande

Innan det var dags att fira jul med farmor Ewa Westling och farfar Olle Westling hade nämligen Oscar och Estelle en lite extra rolig punkt på agendan. Tillsammans med föräldrarna åkte de ut till Ulvsunda i Stockholm, där SL har sin spårvagnsdepå.

Annons

Den fungerar mestadels som en slags underhållningsplats och verkstad för alla spårvagnar som dagligen rullar ute i Stockholmstrafiken.

Men inte kör de sig själva, kollektivtrafiken är ju beroende av alla duktiga medarbetare som dagligen stämplar in för att köra invånarna från punkt A till punkt B – och så även på julafton!

Prins Oscar med en stor röd julklapp i famnen
Jultomten var på plats! Eller ja, prins Oscar.

Nya bilderna på prins Oscar väcker uppmärksamhet

Det var också syftet med besöket, att uppmärksamma alla de som jobbar i jul- och nyårstider, och önska dom god jul och gott nytt år. Men det blev ju också minst lika kul för Estelle och Oscar att få besöka depån, som för dem att få kungligt besök på julafton! De hade ju dessutom med sig en julklapp.

Annons

– Det var lite godsaker. Lite choklad och annat som kan vara trevligt att ha, säger driftschefen Petrus Sarmento till TT.

På bilder från besöket ser vi dem inta förarkupén – och de fick sig en titt på hur det går till bakom kulisserna! Särskilt kul verkar minstingen prins Oscar ha tyckt att det var.

Prins Oscar ler brett med en gul reflexväst i förarkupén på en spårvagn
Se upp! Vi har en ny övningskörare på stan.
Kronprinsessfamiljen på besök på Ulvsundadepån
En sak är säker: Oscar var riktigt nöjd med dagen.

På bilderna har han ett brett leende, och passade på att posera i mitten – med två stora tummar upp på gruppbilden. I Kungahusets kommentarsfält på Instagram går detta inte obemärkt förbi:

"God Jul 🎄 Det här verkar vara extra roligt för Oscar 😄" Skriver en person.

Och visst ser det ut att stämma! Nu börjar ju Oscar bli lite äldre, och det är tydligt att han stortrivs när han följer med föräldrarna ut på jobbet. Kanske har han ett särskilt intresse för just tåg, som många i hans ålder – vilken grej att då få sig en alldeles privat rundtur!

Foto: TT

Annons