Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markles underbara gravidbild välter nätet – kommenterar nu!

16 mar, 2024, 10:00 
Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markles gravidbild sprids som en löpeld på nätet – nu kommer förklaringen.
Annons
Camillas oväntade koppling till Meghan MarkleBrand logo
Camillas oväntade koppling till Meghan Markle

2018 sa Meghan Markle "ja" till prins Harry och fann sig i en helt ny tillvaro, med en världs nyfikna blickar på sig.

Men det kungliga strålkastarljuset har paret kämpat en del med. De gjorde ju en omtalad sorti ur kungahuset 2020, och bor nu i USA.

Här uppfostrar de sina två barn Archie, 4, och Lilibet, 2. Och nu har plötsligt Meghans gravidbild fått nya fötter.

Nya orden om Meghans gravidbild

Kungliga fans minns det som i går. På alla hjärtans dag 2021 fick vi veta att Meghan och Harry väntar sitt andra barn.

Något som kommunicerades med en underbar bild på prinsparet där Meghan ligger i Harrys knä medan hon omfamnar sin gravidmage.

Ett fotografi som fullkomligt välte nätet då - det är ju alltid stort när ett nytt kungligt tillskott meddelas - och nu har bilden kommit upp till ytan igen.

Annons

Allt sker i ljuset av prinsessan Kates photoshop-skandal som skapat rubriker världen över, och som nu fått ögon att riktas mot Meghans bild.

Daily Mail har nämligen valt att lyfta upp en BBC-intervju som mannen som tog bilden, Misa Harriman, gjorde 2022 och nu påstår sajten att fotografen fifflat med bilden.

En anklagelse som Harriman bestämt dementerar i en video på Instagram. Där träder han själv fram och menar att BBC vände hans ord emot honom.

Närmare bestämt menar Harriman att Michael Berkeley, som intervjuade honom för BBC Radio 3 podcast, ställde ledande frågor som får det att låta som att han erkänner något han inte gjort:

– Vad jag menar med ledande frågor, det är vad vissa journalister sysslar med där de säger ett uttalande som fakta och hoppas att du ska svara eller lägger till något. Jag får det mycket när det kommer till Harry och Meghan, och det är precis vad som hände.

Fotografens försvar efter gravidbilden

Harriman fortskrider med att spela upp intervjun som Daily Mail hänvisar till i sin artikel, där man hör Berkely ifrågasätta om prinsparet de facto låg under ett pilträd när Harriman tog fotot.

Annons

I klippet svarar fotografen att Harry och Meghan var hemma i sin trädgård för att fira det nya livet, vilket var ett försök att inte nappa på betet han upplevde att Berkely la fram:

– Hur den interaktionen skulle leda till att jag erkänner att jag manipulerat en bild är lömsk och riktigt farlig journalistik. Allt omnämnande av ängar och pilträd kom från personen som gjorde intervjun, inte min mun. Jag gjorde mitt bästa för att ignorera det och fokusera på det jag ville prata om.

Så det är anledningen till att Meghans gravidbild ännu en gång skapar rubriker, tre år efter att den togs.

Foto: TT, Instagram/misanharrimanAnnons