Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oron för festen Estelle väntas gå på – obehagliga situtationen får inte hända igen

12 aug, 2023, 21:06 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Estelle Victoria Frederik
Estelle kommer kanske vara på plats under firandet. Foto: TT

Prins Christian fyller 18 den 15 oktober.

Annons

Det vankas kalas i Köpenhamn. Det är nämligen kronprins Christian som fyller hela 18 år den 15 oktober, vilket såklart ska firas ordentligt, man fyller bara 18 en gång!

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Det förväntas komma flera kungligheter, både stora som små, och vi kan nog väntas se vår egna prinsessan Estelle på plats för att fira hennes mammas gudson på hans 18-årsdag.

Frederiks oro inför sonens födelsedag

Det är många som längtar efter att fylla 18 år, då det är en av de största dagarna i ens liv. Kronprins Frederik fick sig ett ordentligt firande när han fyllde 18 år, men kronprinsen har uttryckt att han ska göra allt i sin makt för att sin son inte ska få samma upplevelse som honom.

Annons

När kronprins Frederik fyllde 18 år väcktes han nämligen av en massa tjejer i nätstrumpor och björnskinnsmössor som sjöng för honom. Han var även med live i radio och åkte öppen kortege genom Köpenhamn.

Det låter som en riktig dröm för många men enligt Frederik var det en jobbig och nästan obehaglig upplevelse då han bara ville sjunka genom jorden och komma långt bort därifrån, vilket Se och Hör Danmark skriver om.

Det enda han tyckte var roligt med hans 18-årsdag var att han fick en sprillans ny Volvo 480 ES.

Christian Frederik
Frederik vill inte att hans son ska ha samma upplevelse som han själv.

Galamiddag på slottet

Men som tur är så kommer det varken vara sjungande tjejer eller någon liveradio för Christian, till pappa Frederiks lycka. Det kommer däremot vara en stor galamiddag.

Drottning Margrethe kommer bjuda in till middag på Christiansborgs slott under födelsedagen den 15 oktober. Det kommer vara omkring 200 undgomar från hela landets kommuner på plats för att fira Christian. Och såklart hela härliga kungafamiljen.

Annons