Oroväckande bilder på Daniel och Victoria: ”Hur står hon ut?”

01 feb, 2022, 23:02 
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel blev skymtade uppe i fjällen.
Annons
Se klippet: Här pikar Victoria Daniel
Se klippet: Här pikar Victoria Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är ett av Sveriges mest hårdbevakade kärlekspar. Och inte bara av pressen – även allmänheten gillar att kasta nyfikna blickar när kungligheterna visar sig i det offentliga.

Så var fallet när Victoria och Daniel var uppe i skidorten Björnrike i julas, tillsammans med prinsessan Estelle och prins Oscar.

Upptäckten i fjället – när Daniel och Victoria var där

Ett annat kändispar, Carina och Erik Berg, var också där för att roa sig. Det var nämligen Eriks födelsedag.

Carina berättar i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva om hur hon stötte på kronprinsessan inne på en restaurangtoalett, när Victoria var där med Oscar.

– På hans födelsedag, så var vi uppe på en jättebra restaurang som heter Breaks. Så skulle vi hämta mat där. Vi hade beställt till Erik, till lunch. Och då när man går in bakvägen därifrån när man kommer bilvägen, för den ligger ju i backen, men när man kommer bilvägen så går man rätt in, liksom förbi toaletterna, säger Carina enligt Hänt.

Annons

– Så öppnade vi dörren där och där står kronprinsessan Victoria och en liten prins. Alltså hennes barnprins.

"Fattar inte hur de står ut"

Kronprinsessfamiljen hade alltså råkat hamna på samma restaurang som makarna Berg. Estelle väntade vid bordet tillsammans med pappa Daniel.

Men det är oroväckande bilder som Carina målar upp.

– Hon satt också där vid bordet, jag såg inte. Jag vågade inte stirra så mycket för det kändes som att andra gjorde det. Alltså jag fattar inte hur de står ut. Den glosoppan som serverades på den restaurangen den dagen. Jag tycker de är så fina Daniel och Victoria. De är så ”Nej, barnen ska ha det normalt. Vi går på en lunchrestaurang”, säger Carina.

– Men undra hur normalt det blir när alla stirrar så mycket?

Victoria och Daniel kommer dock att tillbringa lite tid isär framöver. Den närmaste tiden ska kronprinsessan besöka Sveriges alla nationalparker – och hon rivstartar redan på fredag, i prins Daniels gamla hemmalän Gävleborg.

Annons

Själv blir Daniel dock kvar hemma den här gången, medan Victoria snörar på sig vandringskängorna i Färnebofjärdens nationalpark.

Annons