Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Otäcka incidenten som skakar om Ewa Westling – Daniel och Victoria informerade

20 feb, 2022, 14:50 
AvIndra Nordemar
En oro har spridits i Ockelbo efter att en hemsk händelse ägt rum.
Annons
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!Brand logo
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!

Prins Daniel är som bekant uppvuxen i Ockelbo där hans föräldrar Ewa och Olle Westling bor än i dag.

Att deras son skulle bli prins kunde de troligtvis aldrig ana, men Daniels kungliga liv har inte påverkat dem mer än nödvändigt. De håller fast vid sitt vanliga, lugna och trygga liv i den faluröda villan där Daniel växte upp.

Men nyligen skakade en otäck händelse om invånarna i tätorten. Nu har det spridits en oro inom Westling-familjen och nyheten har nått Haga slott.

Hemska händelsen i Ockelbo som skakar Ewa Westling

Det var när en kvinna drabbades av svåra magsmärtor som en ambulans kallades till en plats, inte långt ifrån Ewa och Olles hem, som ambulanspersonalen blev utsatta för misshandel, vilket Arbetarbladet rapporterat om.

Annons

Vid platsen fanns flera män i 20-årsåldern som uppgav att de kände den sjuka kvinnan. Men på grund av coronarestriktioner fick de inte följa med i ambulansen. Och det var då som stämningen blev hotfull.

"Är ni helt jävla dumma i huvudet. Det är hennes familj.".

"Fuck corona"

Ska de ha skrikit medan de försökte tränga sig in i ambulansen. Samtidigt sprang en av männen fram till förarsätet och låste alla dörrar.

I passagerarsätet satt patientens dotter som då försökte ta sig ut, men männen blockerade hennes dörr. En i ambulanspersonalen sprang då ut för att tränga sig mellan männen för att få ut dottern. Men då blev det våldsamt.

De höll fast ambulanssköterskan, tog strypgrepp på honom, slog honom mot huvudet och sparkade på honom.

"Den mest traumatiska händelsen jag upplevt"

SOS blev larmade men det var när förbipasserande vittnade händelsen som männen till slut sprang därifrån.

– Det värsta var att vi var så utsatta och hjälplösa. Vi befinner oss i Ockelbo och här finns ingen annan ambulans eller polisbil som kan hjälpa oss. Det kommer att ta 20 minuter innan de är här och då kan vi redan vara döda, har en av ambulanssköterskorna sagt till Arbetarbladet.

Annons

– Det är den mest traumatiska händelsen jag upplevt både i jobbet och privat.

Det är inte ofta som den här typ av händelse inträffar i Ockelbo, därför är nu Ewa och Olle – och resten av Ockelbo-borna djupt skärrade.

Även Daniel och Victoria (som har en nära relation till föräldrarna/svärföräldrarna och besöker dem så ofta de kan) är troligtvis väldigt bekymrade efter den fruktansvärda incidenten.

Foto: TT

Annons