Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

På spåret-stjärnan går över gränsen med Victoria i tv: "Inte okej"

18 nov, 2022, 05:00 
AvIbraheem Alsalman

Kristian Luuk berättar om incidenten med kronprinsessan Victoria.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Ikväll är väntan över – SVT:s succéprogram "På Spåret drar äntligen igång med en färsk och väldigt spännande säsong.

Programledarna är som vanligt folkkära Kristian Luuk med vapendragaren Fredrik Lindström.

Duon har genom åren imponerat stort med de allmänbildade - men också - väldigt svåra frågor.

Förra året var spänningen olidligt men till slut vann radioprofilen Cecilia Düringer, 42 och komikern och krönikören Jonatan Unge, 43. Bland de som deltog fanns många folkkära och populära profiler så som Carina Bergfeldt, Marcus Oscarsson, Hanna Hellquist och Cecilia Düringer.

Luuk och Lindström har lett programmet i hela 15 år, och nu medger Luuk att han ser slutet. Nästa säsong kan mycket väl bli hans sista.

Annons

– Ingenting är klart än, men något år till tänker jag att jag är med i alla fall. Men sedan är det nog dags att jag och Fredrik byts ut, för allas bästa.

På spåret-stjärnan går över gränsen med Victoria i tv: "Inte okej"

Kristian Luuk har säkerligen oändliga minnen från På Spåret. Han har gästats av väldigt många personligheter – och en av dem var kronprinsessan.

För när Luuk gästade Tilde de Paulas program, "Tildes", tog han upp mötet med kronprinsessan och då visades ett inslag där man ser hur han lutar sig bakåt och ger henne en puss på kinden.

– Det kändes inte okej nu när jag såg det. För att hon vänder sig bort lite såhär. Men det var okej tror jag, säger Kristian Luuk.

Diskussionen med Tilde fortsätter sedan då hon menar att man kan bli kritiserad för ett sådant beteende – speciellt eftersom det handlar om en kunglighet, men då bryter Luuk in och säger:

– Nej och pussar är det inte tal om!

Annons