Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pippa Middleton har fött barn – babylycka för kungafamiljen!

15 mar, 2021, 14:05 
Pippa Middleton och Kate Middleton
Pippa Middleton och James Matthews har välkomnat sitt andra barn. Lyckan är total för syster Kate och den brittiska kungafamiljen!
Annons
Kungligheterna som väntar smått 2021!Brand logo
Kungligheterna som väntar smått 2021!

Pippa Middleton, 37, och James Matthews, 45, har fått tillskott i familjen. Enligt Hello Magazine har paret fått en liten dotter.

– Mamman och bebisen mår bra, säger en källa till tidningen.

– Hon är perfekt, alla är överlyckliga över ett så lyckligt tillskott.

Den lilla flickan ska ha fötts den 15 mars runt halv fem på morgonen. Paret har bestämt sig för att döpa dottern till Grace Elizabeth Jane.

Familjen har längtat efter babyn

Pippa Middleton, syster till hertiginnan Kate, 39, är privat med sin familj. Sedan tidigare har hon och James sonen Arthur, 2.

Kates och Pippas mamma Carole har tidigare pratat om hur hon längtar efter sitt nya barnbarn. Till Good Housekeeping har hon beskrivit sig själv som en engagerad mormor.

– Jag vill springa nerför kullar, klättra i träd och gå igenom tunneln på lekplatsen. Så länge jag kan det är det jag ska göra.

– Jag lagar mat med dem, jag surrar runt och dansar, vi åker cykelturer.

Pippa Middleton, Kate Middleton och Carole Middleton
Pippa, Kate och mamma Carole Middleton – nu har en ny baby kommit till familjen! Foto:

Den nya babyn är Carole och Michael Middletons femte barnbarn. Hon är även andra kusin till William och Kates barn prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

Pippa, Kate och brodern James Middleton står alla varandra mycket nära.

Det råder just nu något av en babyboom i den kungliga världen. För en månad sedan välkomnade prinsessan Eugenie sonen August medan prinsessan Sofia, Zara Tindall och Meghan Markle alla är gravida.

Annons