Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pojkvännens beslut chockar Ingrid Alexandra – och nu vet alla

03 jul, 2023, 11:00 
Felicia Plåt
Ingrid Alexandra
Ingrid Alexandra har tagit examen. Foto: TT

Ingrid Alexandras pojkvän har genomgått en stor utseendeförändring inför prinsessan examensdag.

Annons

Nu har flera skolbarn gått på sommarlov och får äntligen njuta av lite ledighet utan någon plugg. De kan gassa i det fina vädret och äta sig proppmätta på glass i mängder.

Ingrid Alexandras oväntade ord om EstelleBrand logo
Ingrid Alexandras oväntade ord om Estelle

Prinsessan Ingrid Alexandras festtid

Någon som också har gått på sommarlov är prinsessan Ingrid Alexandra av Norge. Men hon har gått på sommarlov för sista gången då hon under juni tog examen från gymnasiet. Hennes 13 skolår är slut och hon firade det ordentligt.

Tillsammans med sina kompisar åkte hon "russ" vilket är en stor tradition för norska studenter. Det hela går ut på att de köper bussar som de pyntar och gör fina för att sedan åka runt och festa i dem. Ingrid Alexandras buss fick även en egen "russ-låt" av ingen mindre än artisten Trix. Han representerade Norge i Eurovision 2021 och är känd för sina russ-låtar.

Annons

Det blev en hel del festande för Ingrid Alexandra och hennes kompisar. Men tillslut var det dags för den stora avslutningen.

Haakon och Mette-Marit firade sin dotter

Ingrid Alexandra tog examen från Elvebakken gymnasium, där hon spenderat sina sista tre skolår. Skolavslutningen arrangerades däremot i Oslos konserthus för avgångsklasserna.

Såklart var både Mette-Marit och Haakon på plats för att fira sin dotters examen. Men det var även en annan person som stod vid Ingrid Alexandras sida under den stora dagen. Nämligen hennes pojkvän Magnus Heien Haugstad. Och han drog mer uppmärksamhet till sig än väntat, då han har genomgått en stor utseendeförändring.

Magnus Heien Haugstad
Ingrid Alexandras pojkvän!

Ingrid Alexandras pojkväns utseendeförändring

Magnus och Ingrid Alexandra har hållit en låg profil under deras förhållande men man har ändå kunnat se honom i olika kungliga sammanhang. När Ingrid firade sin 18-årsdag var han på plats och nu även under hennes examen.

Annons

Men det är en stor skillnad på honom mellan eventen. Under prinsessans myndighetsfirande hade han ett tjockt svallade lockigt hår, nu är det borta.

Ingrid Alexandra och Magnus
Nu har han snaggat sig!

Under examens-firandet kunde vi se Magnus i en snaggad frisyr och man kände knappt igen honom. Men han passar lika bra i långt som i kort hår. Och Ingrid Alexandra var nog lycklig över att han var där för att fira hennes stora dag.

Annons