Prins Andrews plan efter sexskandalerna – diskussionerna med drottning Elizabeth

21 aug, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand

Prins Andrew isolerades med drottning Elizabeth och diskuterade framtiden.

Annons

År 2019 tog den amerikanska miljardären Jeffrey Epstein sitt liv i en häktningscell på Manhattan. Han var då anklagad för sexbrott mot minderåriga, ett brott han tidigare dömts för.

Det blev början på att en stor skandal som involverade sexuella övergrepp, människohandel och flera av Jeffrey Epsteins vänner – högt uppsatta societetspersoner – uppdagades. Prins Andrew var en av Jeffrey Epsteins vänner i societeten. I augusti 2021 drogs den brittiska prinsen in i skandalen.

Recept.se Nyhetsbrev

Han anklagades för att ha förgripit sig på amerikanska Virginia Roberts Giuffre vid tre tillfällen när hon var 17 och Andrew var 41. Prins Andrew har förnekat anklagelserna men har blivit fråntagen sina titlar.

Nu verkar det som att prins Andrew vill komma tillbaka.

Prins Andrews möte med drottning Elizabeth

Under sommaren ska prins Andrew ha varit på ett möte med drottning Elizabeth. Detta enligt The Sun.

Han ska ha tillbringat tre dagar i Skottland tillsammans med drottningen.

Annons

Enligt The Sun ska en vän till Andrew ha sagt: "Han är en 62-årig man och vet att han inte kan tillbringa resten av sina dagar med att sitta på Royal Lodge i Windsor, gå ut med sina hundar och rida på hästar. Han har haft diskussioner med drottningen om vad han kan göra med sitt liv. "

Vad det innebär går det ju bara att spekulera i. Men drottning Elizabeth reagerade väldigt starkt när sexskandalen uppdagades och fråntog då bort alla prins Andrew hederstitlar.

Annons