Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels anställda har fått nytt jobb – efter alla år

13 dec, 2023, 19:00 

Nu kommer alla detaljer fram.

Annons

Prins Daniel har all anledning att fira! En nära kollega och god vän till honom har nämligen fått ett nytt jobb – ett hedersamt sådant.

Det gäller idrottsstjärnan Carolina Klüft, som nu tar ett rejält kliv framåt!

Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!Brand logo
Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!

Prins Daniels relation till kollegan Carolina Klüft

Carolina Klüft är nära vän med kronprinsessparet, och de arbetar även tillsammans. Hon är verksamhetschef för Generation Pep, den stiftelse som Victoria och Daniel grundat för att främja rörelse bland unga.

Annons

Efter alla år som de jobbat med varandra, har de också börjat umgås privat. Och Carolina har bara goda ord att säga om våra kungligheter:

– Prins Daniel och jag jobbar en del tillsammans. Kronprinsessan har ju en mängd andra uppdrag så det blir inte lika mycket. De är oerhört engagerade vilket är inspirerande. Prins Daniel träffar jag ganska ofta. Han är en väldigt klok och rolig person att jobba ihop med, har hon sagt till Femina.

Prins Daniels anställd har fått nytt jobb – stora lyckan

Därför jublar säkerligen prins Daniel nu när det under måndagen kom ett roligt besked om ett nytt uppdrag för Carolina Klüft. Det står nämligen klart att det är hon och Måns Zelmerlöw som leder Idrottsgalan 2024.

Carolina tar vid efter Pernilla Wiberg, som i sin tur ersatte Kristin Kaspersen. Det var ett år sedan det stod klart att Kristin petades efter totalt elva år. För Svensk Damtidning berättade hon då att det var "ett eget beslut men samtidigt överens med redaktionen".

Nu är det alltså Carolinas tur att skina – och extra kul är det att det är prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofias tradition att gå på galan som sänds från Friends Arena den 22 januari!

Prins Daniel, prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Idrottsgalan 2023
Kunglig trio på Idrottsgalan 2023!

Foto: TT

Annons