Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels avslöjande om Estelle och Oscar – intresset ingen visste om

25 dec, 2021, 20:47 
AvIndra Nordemar
TV4 har följt kungafamiljen det senaste året och tittarna får nu ta del av exklusiva intervjuer i "Kungahuset 2021", och i programmet avslöjar prins Daniel sina barns hemliga intresse!
Annons
Tillbakablick: Oscars gulliga attackpuss!Brand logo
Tillbakablick: Oscars gulliga attackpuss!

I kväll sändes TV4:s nya satsning "Kungahuset 2021", där tittarna får följa kungafamiljen under året som som präglats av pandemins spår.

Programledaren Rania Shemoun Olsson får bland annat hänga med kronprinsessan Victoria till Rom, första utlandsresan sedan corona slog till med full kraft, kungen fyller 75 år, lille prins Julian döps, och det blir familjeutflykt – lite gott och blandat med andra ord!

Kungen om 2021: "Aldrig ätit så mycket korv"

Pandemin har inneburit en hel del tid utomhus, i alla fall för kungen och drottning Silvia. De har spenderat mycket av sin lediga tid på slottet Stenhammar i Sörmland, där de har tagit långa promenader, och det har även blivit en och en annan grillning – det är ju så många har umgåtts i coronatider!

– Vad har vi ätit det senaste året här? Jag har aldrig ätit så mycket korv i hela mitt liv, men jag tror inte vi är ensamma om det, säger kung Carl Gustaf.

Annons

Prinsessan Estelle och prins Oscars hemliga intresse

Och det har han ju förstås helt rätt i. De senaste två(!) åren har inneburit stora förändringar för både stora som små. Bland annat har skolelever fått plugga på distans, och av den anledningen besöker kronprinsessparet ett yrkesgymnasium.

Där möter prins Daniel några byggelever och avslöjar samtidigt att de har skaffat en liten snickeriverkstad i källaren – prinsessan Estelle och prins Oscar har nämligen ett nyfunnet intresse!

– Det har blivit någon fågelholk, en bänk och lite olika saker.

Prins Oscars gulliga gissning – blir rättad av Victoria

TV4:s team får även följa med till Rosendal på Djurgården där Victoria, Daniel, Estelle och Oscar har planterat lökar.

Lille prins Oscar är dock lite osäker på vilken typ av lök det rör sig om.

– Eh... vitlök!, gissar han.

Estelle skrattar – det visar sig att det egentligen var tulpaner!

– Det var flera tusen tulpanlökar. Alla de här planterade vi på nästan två timmar, säger Victoria med glimten i ögat och gör tummen upp till Oscar.

Foto: TT

Annons