Prins Nicolas på ny bild – detaljen som avslöjar hans personlighet

Prinsessan Madeleine och prins Nicolas

Prins Nicolas dyker upp på en ny bild, en som verkligen avslöjar hans personlighet.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 43?
Slå på ljud

Prins Nicolas har en hobby gemensam med sin morbror, prins Carl Philip. Det stod klart redan tidigare i år, när Nicolas fyllde sex och mamma prinsessan Madeleine la upp en bild på födelsedagsbarnet. På bilden satt Nicolas bakom en ratt på något slags leksaksbil.

Nu har det varit Halloween, och då fick Nicolas återigen chansen att ge uttryck för sin kärlek till motorer och fordon. Hela familjen poserade i maskeraddräkter på Madeleines Instagram-konto. Nicolas utklädnad bestod av en svart skinnjacka och en t-shirt med loggan "Braaap".

Prins Nicolas avslöjar sig på ny bild

Vad har då detta för koppling till motorsport? Jo, Braaap är ett motorcykelmärke från Australien som också säljer kläder.

"Braaap" är också ett slanguttryck, vilket förklaras så här av behjälpliga sajten Urban Dictionary.

"Braaap är ett uttryck som ska härma ljudet av en gasande motor i en motorcrosscykel", kan man läsa på sajten.

"Många tror att uttrycket etablerades för flera år sedan när motorcrossföraren Malcom Stewart intervjuades efter att ha vunnit ett lopp för första gången. Mitt i segerruset, så beskrev Malcom sin sista sväng genom att härma ett ljud som hans fordon gjorde, som lät som 'BRAAAAP'. Det har sedan dess använts av många världen över och är numera ett laddat adjektiv i vårt samhälle."

"Han är känslig"

Inte kunde man ana att Nicolas skulle bli en sådan bilkille! Det var inte alls det intrycket man fick när Madeleine beskrev sina barn för tidningen Mama.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!”. Adrienne är väldigt enkel, glad, lugn och harmonisk, och bara hänger med. Nu är hon 16 månader så nu börjar man se lite mer egenskaper, hon är väldigt kvicktänkt och försöker hänga med de andra med sina små ben, sa Madeleine.

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka

LÄS MER: Madeleines hemliga klubbar i USA – använder kodnamn

LÄS MER: Alla tecknen: Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige