Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William och Kates stora förändring – beslutet för barnen

15 aug, 2022, 12:00 
AvMinna Sarpaneva
Hertiginnan Kate, prins William, prins George, prins Louis, prinsessan Charlotte

En hel del förändringar står för dörren.

Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Hertiginnan Kate och prins William har varit tillsammans i över 20 år och äkta makar i elva av dessa.

Idag bor paret i Kensington Palace med barnen George, 9, Charlotte, 7, och Louis, 4. Nu har William och Kate tagit ett beslut som kommer att förändra en hel del.

William och Kate lämnar London

En gång i tiden var Kensington Palace, beläget i västra London, de brittiska monarkernas huvudresidens. Även om så inte är fallet idag så husar Kensington Palace fortfarande kungligheter, däribland hertigparet av Cambridge.

Något som snart ska komma att förändras – William och Kate har nämligen beslutat sig för att flytta.

Svensk Dam har tidigare rapporterat att det är det Adelaide Cottage , ett 200 år gammalt hus bara ett stenkast ifrån Windsor Castle som blir familjens nya residens.

Annons

Förändringen för barnen efter flytten

Förutom att prinsfamiljen numera kommer att bo granne med drottning Elizabeth, cirka 45 minuters bilfärd från centrala London, kommer även en hel del andra förändringar träda i kraft.

I dagsläget delar tre kungliga barnens älskade nanny, Maria Borrallo, residens med familjen. Enligt Hello! kommer hon att bo "någon annanstans" efter flytten men fortsätter att jobba för familjen.

Inte nog med att barnen nu inte har sin nanny under samma tak – flytten innebär också att de två prinsarna och prinsessan mest troligen kommer byta skola.

Onekligen en stor förändring för barnen, det kan inte vara lätt att lämna sina vänner och börja på en helt ny skola. Förhoppningsvis skaffar de nya vänner på nolltid, tills dess har de i vart fall varandra!

Foto: TT, Instagram/DukeandDuchessofCambridge

Annons