Prins Williams avvikande beteende uppmärksammas – har inte på sig vigselring

Prins Williams avvikande beteende uppmärksammas – har inte på sig vigselring

Foto: TT

Nu kommer sanningen fram.

7 föräldratips från Kate och William!
0:48

Efter reklamen: 7 föräldratips från Kate och William!

(0:48)

Slå på ljud

Saker och ting börjar sakta återgå till det normala i Storbritannien efter att den utlysta landssorgen är förbi. Sanningen är ju däremot att landet aldrig kommer bli så som det en gång var, när deras älskade Elizabeth satt på tronen.

För Kate och William, nu prinsessa och prins av Wales, har det blivit dags att återgå till jobb. Men nu uppmärksammas en annan detalj med prins William i pressen.

Chocken! Meghans krav på Charles – hemliga brevet visar

Besökte Wales för första gången

Under tisdagen gjorde Kate och William sitt första besök till Wales sedan de mottagit sina nya titlar. Lokalbefolkningen hade vallfärdat till platsen för att få en glimt av sitt nya prinspar, och en lycklig tvååring fick äran att ge Kate en blombukett med vackra rosa rosor. Hennes glädje gick inte att ta miste på!

Prinsessan Kate

Kate är som bekant väldigt barnkär!

Tim Rooke/Shutterstock

Den senaste gången Wales hade sin egen prinsessa var ju under prinsessan Dianas tid. Hon var oerhört älskad, och det kan tyckas vara stora skor att fylla. Men det råder ingen tvekan om att Kate vunnit folkets hjärtan precis som Diana.

I kommentarsfältet hyllar britter Kate och William, och det sparas inte på lovorden.

"Man kan se det i ögonen på människorna ni pratar med, oavsett om det är barn eller vuxna: ni är båda lika älskade som din farmor var." Skriver en följare och syftar självklart på drottning Elizabeth.

Känslosamma avslöjandet: Det var Elizabeths sista önskan för Harry

Därför har William ingen vigselring

I pressen är det en annan sak som nu uppmärksammas hos William. Och det är visserligen inget nytt fenomen som norska Se och Hör lyfter – men det är nog inte många som har så bra koll på det.

Sedan paret gifte sig 2011 den 29 april har Kate burit en vacker vigselring, men Williams händer har varit bara. I Sverige är det ju tradition att både män och kvinnor bär förlovningsring, så många tycker säkerligen att beteendet är avvikande. Men så ser det inte ut överallt.

– Prins William bär inte, och har aldrig burit, en vigselring. Det var något paret gemensamt kom överens om när de gifte sig, säger Se og Hørs kungahusexpert Caroline Vagle till sajten.

Prinsessan Kate, prins George och prins William

Kates ringfinger pryds av samma förlovningsring som prinsessan Diana fick av kung Charles.

Stephen Lock / i-Images

Annat kan man däremot säga om hans bror, den kungliga rebellen prins Harry. Han har ofta gått sin egen väg, och det gäller även vigselringen, som han stolt bär.

Foto: TT