Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan i polisdrama - blev stoppad framför allas ögon

18 jul, 2023, 08:54 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Ingrid-Alexandra
Ingrid Alexandra blev stoppad under festival. Foto: TT

Prinsessan Ingrid-Alexandra hade inte åldern inne under Stavernfestivalen.

Annons

Sommaren är äntligen här! Solen skiner och flera människor har gått på den efterlängtade semestern. Något som många även ser fram emot under sommarmånaderna är alla konserten och festivaler som äger rum.

Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!Brand logo
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!

Konsert-sugna kungligheter

Det finns alltid många olika festivaler eller konserter att välja mellan, det finns något som passar alla. I Sverige har vi exempelvis Way out West, 90-tals festival och Sweden Rock. Helt olika genrer men lika populära för det.

I Borgholms Slott arrangeras det ofta flera konserter under sommaren och man kan ofta se våra svenska kungligheter stå och njuta av musiken.

Även våra norska kungligheter älskar att gå på konserter och festivaler. Exempelvis är de riktiga fans av musikgruppen "Karpe" som de sett flera gånger live. Senaste under Stavernfestivalen i Norge.

Annons

Ingrid-Alexandra stoppades i dörren

Prins Haakon och Mette-Marit hade tagit med sig barnen Ingrid Alexandra och Sverre Magnus till festivalen. Dottern Ingrid Alexandra hade redan varit på festivalen dagen innan och dansat loss till olika artister.

Men under lördagen, när hon var på plats med sina föräldrar, var hon med om en liten incident med vakterna. Medan Mette-Marit och Haakon gick raka vägen in på premium-området där de serverar alkohol, blev prinsessan och hennes lillebror stoppade av vakterna. Detta på grund av att de inte hade åldern inne att vara på området på grund av alkoholserveringen.

Ingrid-Alexandra och Sverre-Magnus
Syskonen hade inte åldern inne.

På grund av att prinsen och prinsessan är väldigt kända i Norge kände vakterna snabbt igen dem och valde att stoppa dem i dörren. Men de gjorde det på ett väldigt trevligt sätt.

Annons

– Inom Premiumområdet är det 20-årsgräns. Åldersgränsen på 20 år är absolut. Hit får inte heller barn i sällskap med vuxna, stod det på Stavernfestivalens hemsida.

Denna gången fick kronprinsfamiljen njuta av Karpe utanför premium-området. Men vi tror inte det gjorde särkilt mycket för Haakon och Mette-Marit som bara ville spendera kvalitetstid med sina barn. De får vänta några år till innan premium-området blir aktuellt igen.

Annons