Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Isabellas vilda vecka – nu börjar hennes nya liv

13 aug, 2023, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Prinsessan Isabella
Prinsessan Isabella började ettan på gymnasiet i onsdags. Foto: tt

Prinsessan Isabella har börjat ettan på gymnasiet.

Annons

Det har varit några speciella dagar för flera av medlemmarna i den danska kungafamiljen, speciellt barnen. Prins Christian började sitt sista år på gymnasiet unde rveckan, vilket vi alla vet är lite extra pirrigt då man har sitt sista år kvar innan vuxenlivet börjar.

Här bryter kronprinsessan Mary tystnaden om Margrethes ryggoperationBrand logo
Här bryter kronprinsessan Mary tystnaden om Margrethes ryggoperation

Speciella skolstarten

Kronprinsessan Mary och kronprins Frederiks yngsta barn tvillingarna prinsessan Josephine och prins Vincent har också fått en speciell skolstart. Unde veckan meddelade det danska hovet att tvillingarna inte kommer gå på samma skola nu när de börjar 6:an.

Vincent och Josephine har gått på samma skola sedan de var små och de har ett väldigt fint och speciellt band, men troligtvis klarar de sig lika bra utan varandra som med varandra.

Annons

Prinsessan Isabellas vilda vecka

Men det är nog ändå prinsessan Isabella som har haft den mest händelserika starten. Hon har nämligen börjat ettan på Øregård Gymnasiet. Under den första dagen, onsdagen, anordnade skolan de så kallade ØG-spelen.

Ettorna får då delta i en massa olika roliga aktiviteter och utmaningar, skriver danska Billded Bladet. Isabella och hennes nya klasskamrater hade även blivit rekommenderade att ha oömma kläder inför aktiviteterna. Även under dag två när de fick åka iväg på en resa var det oömma kläder som gällde.

Under fredagen var det dags för de första lektionerna, men under kvällen fick de nya eleverna gå på middag i skoland matsalsträdgård, där de alla fick en chans att lära känna varandra ännu bättre.

Ja, det har varit några riktigt hektiska dagar för prinsessan, men även några riktigt roliga sådana. Under helgen har hon nog fått vila upp sig efter de vilda dagarna och på måndag börjar plugget på riktigt. Vi önskar de alla lycka till!

Annons