Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Isabelle, 16, avslöjad - mystiska detaljen i nya bilden

24 apr, 2023, 14:00 
AvFelicia Plåt
Prinsessan Isabelle
Prinsessan Isabelles hyllning till sin mamma på Instagram. Foto: TT

Prinsessan Isabelles detalj var en hyllning till sin mamma.

Annons

Den 16 april fyllde drottning Margrethe av Danmark 83 år. Då kunde vi se drottningen vinka på Amalienborgs balkong. Och vid hennes sida stod hennes två söner kronprins Frederik och prins Joachim tillsammans med sina fruar samt drottningen alla åtta barnbarn.

Margrethe efter tuffa operationen – första bildernaBrand logo
Margrethe efter tuffa operationen – första bilderna

Charmade folket

Någon som fick mycket uppmärksamhet under firandet var kronprins Frederik och kronprinsessan Marys äldsta dotter prinsessan Isabelle. Hon fångade hela folket med sin charm.

Under firandet bar hon även ett speciellt halsband och det var många som undrade om budskapet. Hon bar nämligen ett halsband prytt med bokstaven "B" från hennes mors favoritmärke Dulong. Det var många som undrade vad B:et stod för men det fanns en väldigt rimlig förklaring.

Annons

Utåt sett heter hon Isabelle men inom familjen kallas hon faktisk Bella. Vilket "B" halsbandet stod för.

Hyllade sin mamma

Prinsessan fyllde även själv år bara några dagar efter sin farmor. Då delade kungahuset ett vackert porträtt på den 16 åriga födelsedags-prinsessan. På bilden bar hon återigen ett speciellt mycket som även det fick mycket uppmärksamhet. Denna gången var det däremot en hyllning till sin mor.

Prinsessan som tydligt är väldigt trend-medveten bar en väldigt populär ring från det danska märket Maria Black. Ringen hade ett väldigt gulligt budskap som skulle få vilken mamma som helst att smälta. På sitt högra pekfinger satt nämligen ringen där det stod "mamma". Vilket är en tydlig hyllning till kronprinsessan Mary. Designerna har själv sagt att ringen är en "hyllning till alla mammor och modersfigurer".

Isabelle har tidigare burit ringen på premiären av musikalen "Rapunzel" av Eventyrteatret. Hon har även en likadan ring fast med texten "tjej" medan hennes syster prinsessan Josephine har en med texten "syster".

Annons